Lassana Diarra

Lassana Diarra

Son dakika lassana diarra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lassana diarra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lassana diarra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lassana Diarra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lassana diarra gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 lassana diarra haberi bulunmuştur. Tüm lassana diarra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lassana Diarra'nın sözleşmesi feshedildi!
Lassana Diarra'nın sözleşmesi feshedildi! Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra'nın 8 Şubat'ta PSG ile olan sözleşmesini feshettiği iddia edildi.
20.02.2019 Fransa
Lassana Diarra, Paris Saint-Germain'de
Lassana Diarra, Paris Saint-Germain'de Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), Fransız futbolcu Lassana Diarra ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
23.01.2018 Fransa
Fenerbahçe'den Lassana Diarra sürprizi!
Fenerbahçe'den Lassana Diarra sürprizi! Devre arası transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir orta saha oyuncusu katmak isteyen Fenerbahçe’nin bir dönem takip listesinde olan Lassana Diarra’dan sürpriz bir haber geldi.
25.12.2017 Fenerbahçe
Diarra, Marsilya'dan ayrıldı
Diarra, Marsilya'dan ayrıldı Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Olympique Marsilya, orta saha oyuncusu Lassana Diarra'nın sözleşmesini feshettiğini duyurdu.
14.02.2017 Fransa
Galatasaray'da 5 milyon Euro'luk operasyon
Galatasaray'da 5 milyon Euro'luk operasyon Geçen sezon De Jong Aslan’a 3 milyon Euro bonservis ve yıllık 3 milyon Euro’ya önerildi. Yönetim parayı sokağa atmamak adına 1 sezon bekleyip 5 milyon Euro’luk karla transferi bitirdi
24.09.2021 Galatasaray
U-23 takımıyla çalışıyor, dolabı bile yok!
U-23 takımıyla çalışıyor, dolabı bile yok! Everton'da tamamen gözden çıkartılan Oumar Niasse, içini döktü...
12.10.2016 İngiltere
Diarra FIFA'yı karşısına aldı!
Diarra FIFA'yı karşısına aldı! Marsilya’nın Fransız oyuncusu Lassana Diarra yine FIFA ve transfer konusuyla gündeme geldi.
9.10.2016 Fransa
Galatasaray'da Hamit Altıntop depremi
Galatasaray'da Hamit Altıntop depremi Galatasaray Yönetimi ile görüşen ve "Mutsuzum" diyen Hamit Altıntop ayrılmak istiyor.
24.09.2021 Galatasaray
Yok artık Diarra! Neler neler istemiş Galatasaray'dan...
Yok artık Diarra! Neler neler istemiş Galatasaray'dan... Fransız futbolcu Lassana Diarra'nın transfer görüşmeleri sırasında Galatasaray'dan, her biri en az 150 bin Euro (495 bin TL) değerinde 2 otomobil ve aylık kirası 30 bin Euro (99 bin TL) olan lüks ev istediği açıklandı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan üç transfer birden!
Galatasaray'dan üç transfer birden! Galatasaray, transfer sezonunun kapanmasına 1 gün kala 3 transferi birden bitirdi ve Kolbeinn Sıgthorsson, Nigel de Jong ile Jason Denayer'i kadrosuna kattı
24.09.2021 Galatasaray
Cheick Tiote transferi yattı!
Cheick Tiote transferi yattı! Galatasaray'ın transferini bitirme noktasına getirdiği Fildişili oyuncu sağlık kontrolünde olumsuz bulgular çıktı...
24.09.2021 Galatasaray
Önce Check-up sonra kontrat
Önce Check-up sonra kontrat G.Saray her konuda anlaştığı Fildişili ön liberoyu kadrosuna katmak için geri sayıma başladı.
24.09.2021 Galatasaray
Levent Nazifoğlu: 'Tiote yarın İstanbul'a gelecek'
Levent Nazifoğlu: 'Tiote yarın İstanbul'a gelecek' Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Akhisar maçının ardından transferle ilgili konuştu.
24.09.2021 Galatasaray
Ruslar'ın taksit planı!
Ruslar'ın taksit planı! Diarra'nın cezası için Lokomotif 5 milyon Euro'ya ikna oldu ama taksitli ödemeyi duyunca fiyat yükseltti.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'a büyük müjde!
Galatasaray'a büyük müjde! Galatasaray'a beklediği güzel haber geldi. Lokomotiv Moskova, Lassana Diarra'nın 10 milyon Euro'luk cezasını 5 milyona indirdi. Tek sıkıntı; Rus kulübünün bu rakamı peşin olarak istemesi.
24.09.2021 Galatasaray
Selçuk İnan için şok iddia!
Selçuk İnan için şok iddia! Lassana Diarra imzayı atarsa kaptan Selçuk İnan, kulübenin favori adayı olacak.
24.09.2021 Galatasaray
Diarra'ya rest!
Diarra'ya rest! Cezasını 8 milyon Euro’ya indiren Fransız oyuncu G.Saray’ın fiyat yükseltmesini istedi ama umduğunu bulamadı.
25.08.2016 Galatasaray
Levent Nazifoğlu'dan transfer açıklaması!
Levent Nazifoğlu'dan transfer açıklaması! Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, transfer gündemi hakkında konuştu
24.09.2021 Galatasaray
Diarra: Cezayı bana bırakın!
Diarra: Cezayı bana bırakın! Lokomotiv Moskova yönetimi ile görüşmeye hazırlanan Diarra, 10 milyon Euro’luk cezada indirim talep edecek. Bu rakamın 5 milyon Euro’ya indirilmesi halinde ise G.Saray ile hemen sözleşme imzalanacak.
24.09.2021 Galatasaray
Aslan'ın Diarra planı hazır!
Aslan'ın Diarra planı hazır! Lokomotiv Moskova'nın alacağı 5 milyon Euro'yu 3 yıl vadeli ödemek isteyen Galatasaray, Diarra'nın rakamını da taksitlendirecek.
21.08.2016 Galatasaray
İngilizler uyardı! 'Türkiye'ye gitme'
İngilizler uyardı! 'Türkiye'ye gitme' İngilizler, Jason Denayer'e, "İspanya ya da Portekiz'e git. Türkiye'de futboluna bir şey katamazsın" uyarısında bulundu. Jason Denayer'in kulübüne cevabı ise, "Burada kalamazsam gideceğim tek yer Galatasaray" oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink: 'Seneye Şampiyonlar Ligi...'
Riekerink: 'Seneye Şampiyonlar Ligi...' Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
Diarra yüzde 99 Aslan
Diarra yüzde 99 Aslan Donk’un beklenen seviyeye ulaşamadığı defansif orta saha bölgesini doldurmak için Diarra’ya yıllık 4.5 milyon Euro’dan 3 yıllık kontrat öneren Aslan, Fransız yıldızın 5 milyon Euro’luk cezasını da ödemeyi kabul etti. Transfer artık yalnız imzaya kaldı.
24.09.2021 Galatasaray
Aslan'da dev takas iddiası
Aslan'da dev takas iddiası Fransız L'Equipe gazetesi, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Lassana Diarra transferiyle ilgili bilgilere yer verdi.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray Fransa'dan umutlu dönüyor
Galatasaray Fransa'dan umutlu dönüyor Galatasaray, Lassana Diarra transferi için gitti Fransa'dan umutlu dönüyor.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Lassana Diarra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lassana diarra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.