Gazete Vatan Logo
Galatasaray Diarra yüzde 99 Aslan

Diarra yüzde 99 Aslan

Donk’un beklenen seviyeye ulaşamadığı defansif orta saha bölgesini doldurmak için Diarra’ya yıllık 4.5 milyon Euro’dan 3 yıllık kontrat öneren Aslan, Fransız yıldızın 5 milyon Euro’luk cezasını da ödemeyi kabul etti. Transfer artık yalnız imzaya kaldı.

Diarra yüzde 99 Aslan

ORTA sahaya takviye için Lassana Diarra ile masaya oturan G.Saray yönetimi, Fransız oyuncuya imza attırmak üzere... Lokomotiv Moskova ile yaşadığı ayrılık sonrasında UEFA tarafından 10 milyon Euro cezaya çarptırılan Diarra, G.Saray’a gelmek için Rus kulübünü 5 milyon Euro’ya ikna etti.

BU haber sonrasında sarı-kırmızılı yönetim, Fransa’ya hareket ederken Diarra’ya 3 yıllık kontrat karşılığında yıllık 4.5 milyon Euro ve de 5 milyon Euro’luk cezasını ödemek üzere bir teklif sundu.

NAZİFOĞLU AÇIKLADI

DIARRA ilk etapta bu öneriyi kabul ederken artık resmi sözleşmenin imzalanması için arada sadece çok ufak pürüzler kaldı. Felipe Melo gittikten sonra defansif orta saha konusunda bir türlü istediğini bulamayan, geçen sezonun devre arasında alınan Donk’tan da memnun kalmayan G.Saray bu bölgedeki sorununu Fransız yıldızla kapatmaya çok yaklaşırken müjdeli haberi ise Babaspor.com’a konuşan yönetim kurulu üyesi Levent Naifoğlu verdi. Nazifoğlu “Diarra yüzde 99 geliyor” dedi.