Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kral yok ama Umut var

Kral yok ama Umut var

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Arena'da ağırladığı Gaziantepspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti.

Kral yok ama Umut var

ÖLÜP ölüp dirilmek deyimini G.Saray dün gece taraftarına yaşattı... G.Antep karşısında 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar Podolski ve Umut’un golleriyle bu sezon Arena’daki ilk galibiyetini almayı başardı: 2-1.

BURAK’IN yokluğunda beklentilerin aksine Hamza Hamzaoğlu Sinan Gümüş’ü değil Umut’u ilk 11’de başlattı. Maça iyi başlayan taraf ise Antep oldu.

8’DE Pacheco’nun vuruşunda Muslera başarılıydı. 9’da ise sağdan gelen Chibuike’nin yerden ortasını Muhammet ağlara yolladı: 1-0. G.Saray’ın bu gole tepkisi çok hızlı oldu. 11’de Denayer’in ortasında topu, defansın arasından ok gibi fırlayan Podolski kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu: 1-1.

İKİNCİ yarıya sarı-kırmızılılar golle başladı. 56’da Hakan Balta’nın akıl dolu pası sonrası kaleci ile karşı karşıya kalan Umut Bulut takımının galibiyet sayısına imza attı: 2-1.

UMUT’A ‘AL DA AT’ PASI

66’DA bu sefer Carole harika getirip ‘al Umut bir gol daha at’ dedi. Ancak Umut altı pasın içinden kaleciye nişanladı. Son bölümlerde sarı-kırmızılılar pozisyonlar bulmasına rağmen farkı açacak golü bulmadı..

Haberin Devamı