Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadlec gidiyor, forvet geliyor!

Kadlec gidiyor, forvet geliyor!

Kadlec, sezon sonuna kadar başka bir takıma gönderilecek. Yeni golcüye ikinci yarı forma giydirilecek.

Kadlec gidiyor, forvet geliyor!

Teknik direktör İsmail Kartal, yönetimle yaptığı son görüşmede takımdaki en büyük sıkıntının forvet eksikliği olduğunu belirtti. Yabancı kontenjanı için de kısa sürede formül üretildi.

F.Bahçe’de devre arasındaki transfer planı belli oldu... Mersin İY maçı sonrası teknik direktör İsmail Kartal’ın “Forvete transfer yapabiliriz” sözleri yankı yaratmıştı. İşte Kartal ve yönetim kurulu arasında yapılan toplantıda önemli kararlar alınırken, yılbaşı rotası da çizildi.

Kartal, takımda en büyük sıkıntının bir forvet oyuncusu eksikliği olduğunu belirterek, yönetimden en azından 6 aylığına bir santrafor transferi istedi.

Bu istek prensipte kabul edildi. Kartal’ın belirleyeceği isimlerle önümüzdeki günlerde görüşmeler yapılacak.

YENİ SEZONDA TAKIMA DÖNECEK

Kadrodaki 8 yabancı için de formül üretildi. Teknik heyetin yabancılar içinde ilk 11’de düşünmediği tek isim olan Kadlec, büyük ihtimalle kiraya verilecek.

Yeni sezonda büyük ihtimalle yabancı sınırı kalkacağı için Kadlec gideceği takımdan geri dönüşte sıkıntı yaşamayacak.

Haberin Devamı

Gönderileceği yönünde haberler çıkan Emenike ise kesinlikle kadroda kalacak. Sow, Afrika Kupası’na Senegal Milli Takımı ile gideceği için, Kartal forvet trasferinde ısrarcı oldu. Sow, sezonun ikinci yarısında en az 3 maçı kaçıracağı için, yönetim de golcü transferi talebine sessiz kalmadı.

(Hürriyet)