Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

FC Vizela – Sporting Lizbon: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından FC Vizela – Sporting Lizbon mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %87’si karşılaşmayı Sporting Lizbon’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Vizela Madeira deplasmanında Maritimo’ya çok komik bir son dakika golüyle mağlup oldu. Son derece kötü oynadılar ve mağlubiyeti hak ettiler. Guzzo’nun yokluğunda bağlantı kuramayan ve top yapamayan lacivert beyazlılar haftalardır ligi kafasında bitirmiş görüntüde. Sporting ise 2-0 öne geçtiği Benfica karşısında uzatmalarda gelen golle berabere kaldı. Morita oyundan alındıktan sonra golün gelmesi de bazı şeyleri açıklıyor. Yeşil beyazlılar son yıllarda orta sahalarını iyi paralara satmasına rağmen yerini aynı bütçede isimlerle doldurmuyor ve teknik direktör Amorim bir ara bu konuda serzenişte bulunmuştu. Bu yaz mutlaka kaliteli isimlerin geleceğini düşünüyorum. Bu sezon ayrıca Paulinho’nun ve stoperde St. Juste’nin sürekli sakatlanması sezonun gidişatını etkileyen diğer unsurlardı. Şampiyonlar Ligi fırsatı kaçtı ama ben yine de sezonu güzel bir galibiyetle noktalayacakları düşüncesindeyim.

Haberin Devamı

Sampdoria – Sassuolo: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Sampdoria – Sassuolo mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmadan Sassuolo’nun galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Küme düşen Sampdoria, Milan karşısında doğal olarak motive olamadı ve deplasmanda farklı kaybetti. (5-1) Ligde herhangi bir amacı kalmayan Sassuolo da rakibi gibi son maçlarda motive olamamanın cezasını 4 maçta aldığı 1 puanla çekiyor. İyi takımlarla oynamanın da bunda etkisi var son Monza mağlubiyeti artık ligi kafalarında bitirdiğini gösteriyor. Sassuolo rakibine oranla daha iyi olsa da tamamen güven vermiyor. Savunma güvenliğinin ikinci planda olacağı bir maç bekliyorum. Sampdoria son 2 maçında gol bulmayı başardı. Yine gol bulabilirler. Konuk ekipten de gol bekliyorum. KG Var’ı tercih edeceğim.

Haberin Devamı

Sakaryaspor – Eyüpspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Sakaryaspor – Eyüpspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmada Sakaryaspor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Arda Turan bana sorarsanız Eyüpspor için doğru adam değil; aldığı sonuçlar da zaten bunun altını çiziyor (5 maç 2B 2M) fakat normal sezonu Ankara Keçiörengücü galibiyetiyle kapattılar... 3 günde 20 binden fazla bilet satan Sakaryaspor'da ise Ganalı stoper Isaac Donkor cezalı. Yine de maça (iddaa oranı açısından) favori çıkmamalarına şaşırdım. Tamam belki Eyüpspor'da Ryan Babel, Halil Akbunar gibi isimler var fakat Sakaryaspor'da da orta alanda Michal Nalepa asistleri (11), hücumda Kabongo Kasongo golleriyle (19) sezon boyu dikkat çekti... Arda Turan yönetiminde çıktığı 3 deplasmanın hiçbirinde tabela yapamayan Eyüpspor karşısında Sakaryaspor'un 90 dakikayı, taraftar desteğini de arkasına alarak kazanmasını bekliyorum. "Çifte Şans" oranı da fena değil.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları