Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Trabzonspor - Fatih Karagümrük: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Trabzonspor - Fatih Karagümrük mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Sezonu en iyi noktada bitirmeyi amaçlayan Trabzonspor, geçen hafta Fenerbahçe karşısında fazla varlık gösteremeden kaybetmişti. Fatih Karagümrük de rakibi gibi son maçından puan alamadı. Onlar da gol düellosu şeklinde geçen maçta Adana Demirspor'a 3-2 yenildi. Konuk ekip oyun yapısı itibarıyla bol gollü maçlara imza atıyor. Yine benzer bir senaryo bekliyorum. Çıkışa geçmek isteyen iki takım da gol bulacaktır.

Newcastle United - Leicester City: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Newcastle United - Leicester City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmayı ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Haberin Devamı

Liverpool'un hafta sonunda Villa ile evinde berabere kalması sonucunda Newcastle ancak son 2 maçını da kaybederse Şampiyonlar Ligi'ne gidememe tehdidi ile karşı karşıya. Buna rağmen de gerçekleşmesi için Liverpool'un Soton deplasmanında genel averaj farkını da kapatması şart. Şu an Newcastle +35'de, Liverpool ise +28.Ancak 2 maçta da Newcastle'ın yenilmesi durumunda averajı düşeceğinden, Liverpool'un Soton deplasmanında farklı kazanması olağan. Kısacası yakalayabilme ihtimali az da olsa var. Newcastle gibi muazzam bir sezon geçiren takımın neden son 2 maçta yenilebileceğini düşünüyorum? Çünkü Leicester için ligde kalma adına son şans ve haftaya da Chelsea deplasmanına gidecekler. Everton berabere kaldığı için Leeds ile birlikte Leicester'a da fırsat doğdu. Futbol bu. Gününde olursunuz, şans yanınızda olur, beklenmedik sonuçlar çıkabilir. Bu nedenle Newcastle şeklen ağır favori olsa da kg var diyerek çekiliyorum. Korner de bol olur.

AS Roma - Salernitana: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan AS Roma - Salernitana mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i Roma galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Salernitana, son bölümde değerli puanlar kazanarak ligde kalma rekabetinde riski en aza indirmeyi başardı. Roma, Avrupa Ligi heyecanı içinde Serie A’yı rotasyonlu tercihlerle boşladı. İlk 4 için şansları hala var ve Mourinho, bu şansı son haftaya kadar taşımak isteyecek. Moralli ve öz güvenli Roma, Salernitana karşısında alıştığımız kontrollü oyunuyla sonuca gidecektir. Roma maçlarında bu dengeli oyun orta skor bahsini her defasında kuvvetlendiriyor. Öncelikli tercihim TGS 2,3 bahsi olacak.

Günün En Çok Oynanan Maçları