.
1

Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda yoluna adım adım devam ederken gelecek sezon için de çalışmalarını sürdürüyor. (Fanatik)
2

Orta saha transferi konusunda atağa kalkan ve Fransa Lig 1 ekibi Paris Saint- Germain’in Arjantinli yıldızı Javier Pastore’yi hedefleri arasına alan Beşiktaş’a, tecrübeli futbolcudan mesaj geldi.
3

Önceki akşam Fransa Lig Kupası maçında Monaco’yla karşı karşıya gelen PSG’de 52. dakikada oyuna dahil olan 28 yaşındaki futbolcu, maç sonunda geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
4

Kulübüyle son sezonu
Javier Pastore, PSG’deki son sezonunun olduğunu vurgulayarak, “Şu an transferi konuşmanın sırası değil fakat başka takıma gitmem elbette mümkün. 1 yıllık kontratım kaldı ve kulübümle konuşacağım. Sezon sonunda ne olacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı. Pastore’yle Beşiktaş’a ek olarak İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A’dan da taliplerin olduğu kaydedildi.
5

Fransa’da 15 kupa kazandı
PSG formasıyla 7 sezondur forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, 260 karşılaşmada forma giyip 45 gollük performans sergiledi. Yıldız isim, bu süreçte Paris ekibiyle; 4 Fransa Lig 1, 4 Fransa Lig Kupası, 4 Fransa Süper Kupası ve 3 Fransa Kupası kazanmıştı.
6


