Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray’da işler karıştı!

G.Saray’da işler karıştı!

Dursun Özbek ve yönetimi, dünyaca ünlü Amerikan soruşturma firması Kroll ile Londra’da masaya oturdu ama duayenler, eski hesapların incelenmesine karşı!

G.Saray’da işler karıştı!

Galatatasaray yönetimi, kulüp hesaplarının geçmişe yönelik soruşturması için dünyaca ünlü bir Amerikalı şirketle anlaştı ama sarı-kırmızılı kulübün duayenleri, Başkan Dursun Özbek'e bu incelemenin yapılmaması için baskı yapıyor. Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer'in "Galatasaray fakirleşirken zenginleşenler var" sözüyle alevlenen ve Başkan Özbek'in son divan kurulu toplantısında dile getirdiği geçmişi sorgulama operasyonu için merkezi ABD'de bulunan soruşturma ve inceleme kuruluşu Kroll'un Londra şubesi yetkilileriyle masaya oturuldu.

"İHTİYACIMIZ SEVGİ"

Kroll ekibi, soruşturmanın başlaması için Galatasaray yönetiminden haber beklerken, Mali ve İdari Kongre öncesinde, "Geçmişi araştırmayın. Bizim sevgiye ihtiyacımız var" diyen Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder başta olmak üzere bazı isimlerin soruşturmaya karşı oldukları ve yönetime baskı yaptıkları öğrenildi.

ÖZBEK SÖZ VERDİ AMA İNCELETEMEDİ

Adnan Polat: Başkan harcanan paraların inceleneceği sözünü bana verdi ama olmadı

Galatasaray'da geçmişin soruşturulması polemiğine eski başkan Adnan Polat da katıldı. 360 TV'ye konuşan Polat, "Dursun Özbek, Galatasaray'da harcanan paraların inceleneceği sözünü bana verdi ama olmadı. Harcanan paralar araştırılmasın diye yönetime baskı yapılıyor. Yönetimin acilen seçim kararı alması lazım. Baktığımızda bizden sonra gelen yöneticiler pervasızca para harcadı" ifadelerini kullandı. "2011'den sonra kulübün yerini bilmeyen insanlar başkan oldu" diyerek Ünal Aysal ve Dursun Özbek'e göndermede bulunan Adnan Polat, "Galatasaray'ın en önemli sorunu, tüzüğündeki çifte standart. Liseli olmayan Galatasaraylılar, savunmaları bile alınmadan kulüpten uzaklaştırılıyor" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

SORUŞTURULMASI BEKLENEN TRANSFERLER

Sasa İlic

Franck Ribery

Fernando Muslera

Aurelien Chedjou

Alex Telles

Didier Drogba

Tarık Çamdal

Bruma

Blerim Dzemaili

Goran Pandev

İzet Hajrovic

GS Store gelir ve giderleri

Florya giderleri Menajer komisyonları

(Sabah)