Gazete Vatan Logo
Galatasaray Burak Elmas Galatasaray'ın yeni kalecisini açıkladı!

Burak Elmas Galatasaray'ın yeni kalecisini açıkladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, B.Dortmund'un tecrübeli file bekçisi Roman Burki ile anlaştıklarını açıkladı.

Burak Elmas Galatasaray'ın yeni kalecisini açıkladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Zoom üzerinden sarı-kırmızılı kulübün genel kurul üyeleriyle buluştu. Galatasaray'ın genel kurul üyeleri, Başkan Burak Elmas'a sorularını iletti. Burak Elmas, Luis Campos ve Fernando Muslera'nın geleceğine dair önemli ifadeler kullandı.

Dünyaca ünlü futbol adamı Luis Campos ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklayan Burak Elmas, "Luis Campos ile uzun görüşmeler sonucu prensipte anlaştık imzadan sonra başkan danışmanı olarak göreve başlayacak" ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera'nın uzun süredir devam eden sakatlığı sonrasında kaleci transferi yapacaklarını ifade eden Galatasaray Başkanı, "Muslera bizim kaptanımız. Göndermek gibi bir niyetimiz yok. Muslera sakatken yerini doldurabilecek bir kaleci alacağız. Roman Bürki için oyuncu tarafı ile anlaştık. Kulübü ile görüştüğümüz detaylar var" diye konuştu.

Galatasaray'da gol yollarındaki etkisizlik ve Mbaye Diagne'nin sakatlığı ile ilgili gelen soru üzerine Burak Elmas, "Mbaye Diagne'nin yerini uygun bütçeyle dolduracağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıkladı Prensipte anlaştık

Burak Elmas, Gedson Fernandes'e ilişkin gelen soruyu da cevapladı. Başkan Elmas, "Gedson konusunu gördükten sonra imzalar atılmadan hiçbir transfer için yüzde 100 bitti demem" dedi.

Burak Elmas Galatasarayın yeni kalecisini açıkladı

Haberin Devamı