Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İlk defa isim verdi! 'Bulduğunu atamazsan...'

İlk defa isim verdi! 'Bulduğunu atamazsan...'

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Ajax'a 2-1'lik skorla kaybeden Beşiktaş'ta Sergen Yalçın "Bulduğunu atacaksın. Cyle Larin'in 44'teki pozisyonu %100'ün üzerindeydi." dedi.

İlk defa isim verdi! 'Bulduğunu atamazsan...'

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Ajax ile oynadıklaır ve 2-1 yenildikleri maçın ardından konuştu.

Sergen Yalçın açıklamasında, "İyi maç oldu, takım iyi mücadele etti. Sıkıntılı süreçle oyuncuların özverileri iyiydi. Oyunu ilk yarıda koparabilirdik. Üst düzey bir takımla oynadık, yakaladıkları zaman kaçırmıyorlar. Biz pozisyonları atamadık. İkiyi bulsak, maçı koparabilirdik. Bu seviyede böyle oluyor. Bizim için iyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni olmadı. Daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorduk. Hayatta bazen istediğiniz olmuyor. Taraftarlarımıza desteklerinden teşekkür ederiz. İnşallah bu desteği geri çevirmeyeceğiz. 2-0 yapsak, maç dönmezdi. Bulduğunu atacaksın. Cyle Larin'in 44'teki pozisyonu %100'ün üzerindeydi." dedi.

Sergen Yalçın ayrıca, "Alex Teixeira'nın performansından memnun olma ihtimalimiz yok. Çok daha farklı beklentilerimiz var ama şu ana kadar katkı yapamadı. Uzun yıllar Çin'de oynadı, kolay değil. Toparlanıp oyunun içine girmesi gerekiyor. Olmayınca karşı kaleye gitmek biraz zor. Onun da toparlanıp, oyunun içine girmesi lazım. Belki ligin ikinci yarısında performansını yakalayıp bize yardımcı olabilir." sözlerini kullandı.

MERT GÜNOK: YÜKSELİŞE GEÇMEMİZ GEREKİYOR

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, 2-1 kaybedilen Ajax karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımın futbolunu değerlendiren Mert Günok, "Maça iyi başladık, golü de bulduk. Güzel bir maç oldu ama kaybettik. Şampiyonlar Ligi'nde küçük hatalar hemen golle sonuçlanıyor. İkinci gol biraz şanssızlık oldu. Oyunun genelinde, son dönemdeki kötü gidişatımıza göre daha sağlam durduk. Kazanabilirdik ama her kötü gidişatın bir sonu var. Bunun sinyalini verdik. Ayağa kalkacağımızın sözünü verdik. Lig maçıyla birlikte yükselişe geçmemiz gerekiyor." dedi.

İyi bir performans gösterdiğini hatırlatılması üzerine tecrübeli kaleci, "Sürekli oynamaya ihtiyacım var. Oynadıkça daha iyi olacağım. Sergen Hoca'nın takdiri. Ne zaman şans verirse, elimden geleni yapacağım. Ersin Destanoğlu kardeşimle iyi bir rekabetimiz var. İyi oynadım ama kazanmak isterdim. Önümüzde bakacağız, daha iyi sonuçlar alacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı