Larin

Larin

Son dakika larin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan larin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını larin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Larin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan larin gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.354 larin haberi bulunmuştur. Tüm larin haberleri aşağıda listelenmiştir.
IBAN'ını kiraya verenlere kötü haber: Maliye peşinizde! Sadece para cezası yok
IBAN'ını kiraya verenlere kötü haber: Maliye peşinizde! Sadece para cezası yok Maliye, IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düştü. IBAN ile yapılan faturasız tahsilatların tümüne KDV ve vergi cezası uygulanacak. Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu anlaşıldı. Bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildi. Bu yöntemi kullanan işletme sahiplerine ağır cezalar geliyor.
18.04.2024 Ekonomi
IBAN'nına para yatanlar yandı! Yeni yöntem ifşa oldu, KDV ve vergi cezası uygulanacak
IBAN'nına para yatanlar yandı! Yeni yöntem ifşa oldu, KDV ve vergi cezası uygulanacak Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Maliye, IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düştü. IBAN ile yapılan faturasız tahsilatların tümüne KDV ve vergi cezası uygulanacak. Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu anlaşıldı. Bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildi. Bu yöntemi kullanan işletme sahiplerine ağır cezalar geliyor. İşte detaylar...
16.04.2024 Ekonomi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi Hacker saldırısına uğrayan bir şirkete Maliye’den de kötü haber geldi. Mal almak için Fransa merkezli bir şirketle anlaşan şirket, ödeme yaparken Hacker’ların saldırısına uğradı.
15.04.2024 Ekonomi
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıranlar’ın kaderi bu kez Umut’un elinde
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıranlar’ın kaderi bu kez Umut’un elinde Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu temponun hiç düşmediği, aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un, “Avukat Umut Tanrıkulu” olarak Emirkıran’ların karşına dikildiği ve Tarık Yalman davasını kazandığı o anlar gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
28.03.2024 Magazin
3 Cisim Problemi dizisi konusu nedir? 3 Cisim Problemi oyuncuları kimler? Dizide konusu geçen Fermi Paradoksu dikkat çekti!
3 Cisim Problemi dizisi konusu nedir? 3 Cisim Problemi oyuncuları kimler? Dizide konusu geçen Fermi Paradoksu dikkat çekti! 3 Cisim Problemi Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'i bir araya getiriyor. Son zamanların en çok konuşulan Netfix dizisi 3 Cisim Problemi bilim kurgu ve gerilim türündedir. Liu Cixin'in üçleme romanından uyarlama olan 3 Cisim Problemi 1960'ların Çin'inde geçiyor. Yayınlandıktan sonra Fermi Paradoksu'yla gündeme gelen 3 Cisim Problemi dizisi hakkında bilgileri araştırdık.
26.03.2024 Magazin
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 Futbol
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.03.2024 İddaa
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi Fenerbahçe Kulübü, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili TFF'ye yaptığı başvurunun üzerinden 3 yıl geçmesi ve konunun sonuçlanmaması hakkında bir açıklama yaptı. Peki, Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor?
6.03.2024 Şampiy10
Türkiye başardı! İHA ve SİHA'ların vazgeçilmezi, seri üretim başladı
Türkiye başardı! İHA ve SİHA'ların vazgeçilmezi, seri üretim başladı ASELSAN tarafından insansız hava araçları (İHA), helikopterler ve uçaklar dahil hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500 ve ASELFLIR-410'un ilk seri üretimleri gerçekleşti. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Ambargolara yanıt niteliği taşıyan sistemlerimiz, milli imkanlarla geliştirildi ve kendi alanında dünyanın en iyileri oldu" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan ortak saldırı düzenlediğini duyurdu.
25.02.2024 Dünya
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve son 16 turu için play-off'ların tamamlanmasını bekleyen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Kura çekimi bugün (Cuma) yapılacak. İşte temsilcimizin muhtemel rakipleri...
23.02.2024 Fenerbahçe
MSB açıkladı! F-16 alım sürecinde takvim netleşiyor
MSB açıkladı! F-16 alım sürecinde takvim netleşiyor Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Kongresi'nde onay süreci tamamlanan Türkiye'ye F-16 savaş uçağı tedariki ve modernizasyonuna ilişkin takvimin bu yılın haziran-temmuz aylarında yürürlüğe girmesinin beklendiğini aktardı.
15.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin milli insansız hava araçları (İHA) başta olmak üzere, tüm İHA’ların Türksat uyduları üzerinden kontrol edilebileceğini belirtti.
12.02.2024 Ekonomi
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturan Songül Öden anne oldu. Çift, kızlarına Sone Larin adını verdi.
27.01.2024 Magazin
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak Sosyal medya fenomenleri için harekete geçildi. Ticaret Bakanlığı, 5. Reklam Konseyi’nin ana gündem maddeleri arasına sosyal medya fenomenlerini de aldı. Bakanlık kritik toplantı sonrası influencerlar için şart getirdi.
27.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Larin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki larin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.