Gazete Vatan Logo
Süper Lig Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha!

Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha!

Fenerbahçe, Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde yaprak dökümü devam ediyor.

Sözleşmesi biten oyunculardan sadece Mehmet Topal ve Uygar Mert Zeybek ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, Mehmet Topuz ve Raul Meireles ile de yollarını ayırdı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, futbol takımımızın 2016 – 2017 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncularımız Raul Meireles ve Mehmet Topuz'a, takımımıza vermiş oldukları emeklerden ötürü birer teşekkür mektubu iletti" ifadelerini kullandı.

İki oyuncuya teşekkür edilirken, "Bu oyuncular ile yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektuplarda oyuncularımıza, Fenerbahçe'de görev yaptıkları süre içerisinde takımımıza yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür edilirken, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılı dolu günler geçirmeleri dilendi" açıklaması yapıldı.

Mehmet Topuz 1009/2010 yılından bu yana, Raul Meireles ise 2012/13 sezonundan bu yana Fenerbahçe formasını giymekteydi.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE 7 OYUNCU AYRILMIŞTI!

Fenerbahçe'de daha önce Caner Erkin, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Michal Kadlec ile sözleşme yenilenmezken, kiralık kontratları sona eren Abdoulaye Ba, Fabiano ve Lazar Markovic ile de yollar ayrılmıştı.