Meireles

Meireles

Son dakika meireles haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meireles ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meireles haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meireles

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meireles gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.199 meireles haberi bulunmuştur. Tüm meireles haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi'
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin genel menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya 'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Fenerbahçe
'Hulk futbolun ne olduğunu bilmiyordu'
'Hulk futbolun ne olduğunu bilmiyordu' 2012-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Portekizli oyuncu Raul Meireles, Porto'nun televizyon kanalında bir röportaj verdi ve futbolu bırakmasına da değindi.
27.10.2020 Fenerbahçe
Meireles'i hiç böyle görmediniz!
Meireles'i hiç böyle görmediniz! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Raul Meireles, Portekizli Antonio Variaçoes'in kendine has dansıyla izleyenleri büyüledi.
15.01.2019 Spor
Tarkan Serbest: "Denizli ile birlikte daha hücuma dönük oynuyorum"
Tarkan Serbest: "Denizli ile birlikte daha hücuma dönük oynuyorum" Kasımpaşa'nın Austria Wien'den kiraladığı Tarkan Serbest, Mustafa Denizli ile birlikte daha hücuma dönük oynadığını belirtti.
18.10.2018 Kasımpaşa Spor
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, birçok yıldız ismin yer aldığı jübileyle yeşil sahalara veda etti.
27.05.2018 Fenerbahçe
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Kuyt’ın vedasına gidecek olan Aykut Hoca, Ada ekibinin teknik direktörü olacak.
20.05.2018 İngiltere
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt jubilesinde Kuyt'ın takımını çalıştıracak ve Liverpool'un teknik direktörü olacak. Hollanda başta olmak üzere futbol dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılması beklenen jübile maçında Aykut Kocaman da hazır bulunacak.
20.05.2018 Fenerbahçe
TFF'den flaş açıklama!
TFF'den flaş açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu, gündemde yer alan haberlere ilişkin resmi sitesinden bir açıklama yayınladı...
15.02.2018 Galatasaray
Salih'ten çok özel açıklamalar!
Salih'ten çok özel açıklamalar! Bucaspor altyapısından yetiştikten sonra Fenerbahçe'de yükselişe geçen ardından Roma'ya transfer olan, daha sonrasında tekrardan Fenerbahçe'ye dönen ve şimdi de İsviçre Ligi takımlarından Sion'da forma giyen Salih Uçan, liglerin devre arasına girmesiyle birlikte, Fenerbahçe'ye transfer olma öyküsünden, Roma'ya gidişine, Totti ve De Rossi'den İsviçre Ligi'ne, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından beğendiği futbolculara kadar bir çok konuda Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
30.12.2017 Fenerbahçe
Raul Meireles geri dönüyor
Raul Meireles geri dönüyor Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Raul Meireles'in İngiltere Premier Ligi'ne transfer olacağı iddia edildi.
8.10.2017 Fenerbahçe
Kuyt ve Meireles, Fenerbahçe idmanında
Kuyt ve Meireles, Fenerbahçe idmanında Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcuları, teknik heyet ve eski takım arkadaşları ile bir araya geldi.
15.09.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
9.09.2017 Fenerbahçe
Neto: Çok büyük bir kulübe geldim
Neto: Çok büyük bir kulübe geldim Fenerbahçe'nin yeni transferi Neto: "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü temsil edecek olmak bana mutluluk veriyor"
31.08.2017 Fenerbahçe
Yeni transfer İstanbul'a geldi!
Yeni transfer İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya hazırlandığı Luis Neto İstanbul'da!
28.08.2017 Fenerbahçe
Advocaat: "Bu takımın 3. olması..."
Advocaat: "Bu takımın 3. olması..." Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-1 biten Trabzonspor maçının ardından, “Mevcut şartlarda bu kadroyla elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bu kadroyla bu kadar gelebildik” diye konuştu.
27.05.2017 Fenerbahçe
Fatih Altaylı: Fenerbahçe şampiyon olsun!
Fatih Altaylı: Fenerbahçe şampiyon olsun! Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, spor gündemini yorumladı.
9.05.2017 Futbol
Mehmet Topuz ve Meireles geri dönüyor
Mehmet Topuz ve Meireles geri dönüyor Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hiçbir kulüple anlaşamayan Mehmet Topuz ve Meireles sezon sonunda yeniden futbola geri dönecekler.
18.04.2017 Futbol
Raul Meireles'e sürpriz talip
Raul Meireles'e sürpriz talip Fenerbahçe eski yıldızı Raul Meireles'in Sport Recife'ye transfer olacağı öne sürüldü.
25.03.2017 Fenerbahçe
'Şike gerçeğini Şenol Güneş de görmüştür'
'Şike gerçeğini Şenol Güneş de görmüştür' Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, Hürriyet'e verdiği özel röportajda, 3 Temmuz 2011'deki şike operasyonu ve sonrasında sarı lacivertli kulüpte yaşananlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. "FETÖ'cüler bizi durdurdu... Aşağı çektiler, yetmedi kurşunladılar" diyen Kartal, o dönem Trabzonspor'un başında olan Şenol Güneş için de, ".Şike sürecinde aleyhimize konuşmuştu ama şimdi artık gerçekleri görmüştür" dedi. İsmail Kartal'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı yarattı, Twitter'da TT oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles...
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles... Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, bazı yayın organlarında Raul Meireles'in transfer edileceğine dair haberlere ilişkin, "Kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz." dedi.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles...
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles... Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, bazı yayın organlarında Raul Meireles'in transfer edileceğine dair haberlere ilişkin, "Kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz." dedi.
24.10.2016 Trabzonspor
Meireles'in yeni takımı belli oldu
Meireles'in yeni takımı belli oldu Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşta kalan Meireles'in Cagliari'ye gidebileceği yazıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır!
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır! Fenerbahçe, yaz transfer döneminde tam 11 futbolcuyla yollarını ayırdı. Bu operasyon sonrası maaş bütçesinde 76 milyon TL’lik yer açıldı. Yeni gelenlere rağmen yaz dönemi kârlı kapatıldı, ocak ayına bütçe kaldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu Fenerbahçe sözleşmesi biten oyuncularının büyük çoğunluğuyla yollarını ayırırken, gelecek sezonun kadrosunu da şekillendirmeye çalışıyor.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Meireles ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meireles haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.