Raul Meireles

Raul Meireles

Son dakika Raul Meireles haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Raul Meireles ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Raul Meireles haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Raul Meireles

haberleri sayfasında son dakika yaşanan raul meireles gelişmeleri de dahil olmak üzere 626 raul meireles haberi bulunmuştur. Tüm raul meireles haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi'
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin genel menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya 'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Fenerbahçe
'Hulk futbolun ne olduğunu bilmiyordu'
'Hulk futbolun ne olduğunu bilmiyordu' 2012-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Portekizli oyuncu Raul Meireles, Porto'nun televizyon kanalında bir röportaj verdi ve futbolu bırakmasına da değindi.
27.10.2020 Fenerbahçe
Meireles'i hiç böyle görmediniz!
Meireles'i hiç böyle görmediniz! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Raul Meireles, Portekizli Antonio Variaçoes'in kendine has dansıyla izleyenleri büyüledi.
15.01.2019 Spor
Tarkan Serbest: "Denizli ile birlikte daha hücuma dönük oynuyorum"
Tarkan Serbest: "Denizli ile birlikte daha hücuma dönük oynuyorum" Kasımpaşa'nın Austria Wien'den kiraladığı Tarkan Serbest, Mustafa Denizli ile birlikte daha hücuma dönük oynadığını belirtti.
18.10.2018 Kasımpaşa Spor
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, birçok yıldız ismin yer aldığı jübileyle yeşil sahalara veda etti.
27.05.2018 Fenerbahçe
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt jubilesinde Kuyt'ın takımını çalıştıracak ve Liverpool'un teknik direktörü olacak. Hollanda başta olmak üzere futbol dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılması beklenen jübile maçında Aykut Kocaman da hazır bulunacak.
20.05.2018 Fenerbahçe
TFF'den flaş açıklama!
TFF'den flaş açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu, gündemde yer alan haberlere ilişkin resmi sitesinden bir açıklama yayınladı...
15.02.2018 Galatasaray
Raul Meireles geri dönüyor
Raul Meireles geri dönüyor Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Raul Meireles'in İngiltere Premier Ligi'ne transfer olacağı iddia edildi.
8.10.2017 Fenerbahçe
Kuyt ve Meireles, Fenerbahçe idmanında
Kuyt ve Meireles, Fenerbahçe idmanında Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcuları, teknik heyet ve eski takım arkadaşları ile bir araya geldi.
15.09.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
9.09.2017 Fenerbahçe
Neto: Çok büyük bir kulübe geldim
Neto: Çok büyük bir kulübe geldim Fenerbahçe'nin yeni transferi Neto: "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü temsil edecek olmak bana mutluluk veriyor"
31.08.2017 Fenerbahçe
Yeni transfer İstanbul'a geldi!
Yeni transfer İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya hazırlandığı Luis Neto İstanbul'da!
28.08.2017 Fenerbahçe
Mehmet Topuz ve Meireles geri dönüyor
Mehmet Topuz ve Meireles geri dönüyor Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hiçbir kulüple anlaşamayan Mehmet Topuz ve Meireles sezon sonunda yeniden futbola geri dönecekler.
18.04.2017 Futbol
Raul Meireles'e sürpriz talip
Raul Meireles'e sürpriz talip Fenerbahçe eski yıldızı Raul Meireles'in Sport Recife'ye transfer olacağı öne sürüldü.
25.03.2017 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles...
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles... Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, bazı yayın organlarında Raul Meireles'in transfer edileceğine dair haberlere ilişkin, "Kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz." dedi.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles...
Trabzonspor'dan açıklama geldi! Meireles... Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, bazı yayın organlarında Raul Meireles'in transfer edileceğine dair haberlere ilişkin, "Kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz." dedi.
24.10.2016 Trabzonspor
Meireles'in yeni takımı belli oldu
Meireles'in yeni takımı belli oldu Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşta kalan Meireles'in Cagliari'ye gidebileceği yazıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu Fenerbahçe sözleşmesi biten oyuncularının büyük çoğunluğuyla yollarını ayırırken, gelecek sezonun kadrosunu da şekillendirmeye çalışıyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
İşte Meireles'in yeni takımı
İşte Meireles'in yeni takımı Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren oyuncular tek tek yeni takımlarını buluyor.
24.06.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha!
Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha! Fenerbahçe, Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
23.09.2021 Süper Lig
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor Sarı-lacivertli yönetim son 10 yılda futbol takımında sözleşmeleri sona eren önemli oyuncuları takımda tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayarak kaptanlık da yapan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Cristian Baroni, Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimlerin sözleşmeleri bitince takımla yolları ayrıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Cagliari, Raul Meireles’i kadrosuna katmak istiyor
Cagliari, Raul Meireles’i kadrosuna katmak istiyor Geçtiğimiz günlerde Bruno Alves’i transfer eden İtalya Serie A takımlarından Cagliari, bu kez Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Raul Meireles için harekete geçti
24.09.2021 Fenerbahçe
Meireles'e sürpriz talip
Meireles'e sürpriz talip Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Portekizli Raul Meireles'e talip var.
3.06.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'de Meireles sürprizi
F.Bahçe'de Meireles sürprizi Vedasına kesin gözüyle bakılan Raul Meireles’e Fenerbahçe'den sürpriz bir öneri gelebilir...
31.05.2016 Fenerbahçe
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda İki ezeli rakip; Galatasaray ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek. Bu dev mücadele ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.
26.05.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Raul Meireles ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki raul meireles haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.