Dirk Kuyt

Dirk Kuyt

Son dakika Dirk Kuyt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dirk Kuyt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dirk Kuyt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dirk Kuyt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dirk kuyt gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 dirk kuyt haberi bulunmuştur. Tüm dirk kuyt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. 5 gollü mücadelede iki penaltı ve bir kırmızı kart vardı. Mücadele sonunda Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona ererken, Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Fenerbahçe, Trabzonspor’a 3-2 mağlup olarak, rakibine karşı Süper Lig'de sahasındaki 26 yıllık yenilmezlik serisi sona erdi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktörlük görevi için Hakan Keleş ile anlaşma sağladı.
27.10.2023 Konya Spor
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi'
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin genel menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya 'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Fenerbahçe
Kuyt ve Sneijder'e büyük şok! İllegal...
Kuyt ve Sneijder'e büyük şok! İllegal... Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder illegal bahis şirketiyle çalışma sebebiyle yapılan soruşturmalarda ifadeleri alındı.
7.11.2021 Futbol
Ryan Babel'den Beşiktaşlıları kızdıracak sözler!
Ryan Babel'den Beşiktaşlıları kızdıracak sözler! Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Liverpool'daki günleri ve kariyerinin en büyük pişmanlığını anlattı. Babel, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili de konuşurken, Siyah-Beyazlı taraftarları kızdıracak sözler söyledi.
1.01.2021 Galatasaray
Fenerbahçe'de transferde son dakika haberi! Yeni 'Kuyt' önerisi: Schürrle
Fenerbahçe'de transferde son dakika haberi! Yeni 'Kuyt' önerisi: Schürrle Dortmund, Alman yıldızı 2 milyon Euro’ya satışa çıkarttı. Menacerler Fenerbahçe’ye, “Eğer ilgilenirseniz, bedavaya getiririz” mesajı gönderdi. Sarı-Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Dirk Kuyt gibi mücadeleci, güçlü ve çok yönlü bir isim olan Schürrle’ye sıcak bakılıyor. Ancak Fenerbahçe’nin başarılı oyuncuya mevcut maaşını vermesi imkansız
9.07.2020 Fenerbahçe
Dick Advocaat'ın koltuğu Dirk Kuyt'ın olacak!
Dick Advocaat'ın koltuğu Dirk Kuyt'ın olacak! Fenerbahçe eski futbolcusu Dirk Kuyt, sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Dick Advocaat’ın yerine geçiyor...
28.05.2020 Futbol
Fenerbahçe için sürpriz Dirk Kuyt iddiası!
Fenerbahçe için sürpriz Dirk Kuyt iddiası! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörlük görevi için eski futbolcusu Dirk Kuyt ile görüşmelere başladığı iddia edildi.
19.05.2020 Fenerbahçe
Volkan Demirel'den Liverpool sürprizi
Volkan Demirel'den Liverpool sürprizi Fenerbahçe'de 17 yıl forma giymesinin ardından profesyonel kariyerini noktalayıp teknik heyete dahil edilen Volkan Demirel'in Dirk Kuyt ile birlikte Liverpool'un antrenmanlarına katılıp takip edeceği bildirildi.
8.10.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye yeni Kuyt: Schürrle!
Fenerbahçe'ye yeni Kuyt: Schürrle! Küme düşen Fulham’da tutunamayan ve B. Dortmund’da da istenmeyen Schürrle, Fenerbahçe yolunda.
9.05.2019 Fenerbahçe
F.Bahçe'den kovulan Cocu'ya talip çıktı
F.Bahçe'den kovulan Cocu'ya talip çıktı Hollanda Ligi'nde derbide Ajax'a 3-0 yenilen ve koltuğu sallanan Giovanni van Bronckhorst'un yerine Feyenoord taraftarı, Phillip Cocu'yu takımın başında görmek istediği yönünde paylaşımlara başladı.
29.10.2018 Fenerbahçe
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Dirk Kuyt'tan kötü haber!
Dirk Kuyt'tan kötü haber! Fenerbahçe'de oynadığı zamandan bu yana taraftarın sevgilisi olan Hollandalı efsane Dirk Kuyt'tan Sarı Lacivertli kötü haber geldi.
19.09.2018 Fenerbahçe
Dirk Kuyt Fenerbahçe'ye dönüyor!
Dirk Kuyt Fenerbahçe'ye dönüyor! Fenerbahçe'nin UEFA A lisansı diploması alan eski yıldızını teknik direktör Phillip Cocu'nun yardımcılığına getirmek için düğmeye bastığı ortaya çıktı. Feyenoord'un U19 takımını çalıştıran Kuyt da Cocu gibi "4-3-3" sistemini tercih ediyor.
11.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Cocu'ya 'Kuyt' dopingi!
Fenerbahçe'de Cocu'ya 'Kuyt' dopingi! UEFA A lisansı diplomasını alan Kuyt'ın ismi Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'nun yardımcı antrenörlüğü için geçiyor.
9.09.2018 Fenerbahçe
Dirk Kuyt için Fenerbahçe iddiası!
Dirk Kuyt için Fenerbahçe iddiası! Dirk Kuyt UEFA A Lisansı sertifikasını alarak profesyonel liglerde antrenörlük yapma hakkı kazandı.
7.09.2018 Fenerbahçe
Cocu, Ali Koç'un 9. tercihiymiş!
Cocu, Ali Koç'un 9. tercihiymiş! Fenerbahçe'de yeni sezonda takımın başına gelen ancak ilk 4 haftada alınan kötü sonuçlarla tarşılan teknik direktör Phillip Cocu'yu başkan Ali Koç'a öneren isim tanıdık bir isim çıktı.
4.09.2018 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin yeni hocası Cocu imzayı attı
F.Bahçe'nin yeni hocası Cocu imzayı attı Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu basın toplantısı düzenledi ve imzayı attı!
27.06.2018 Fenerbahçe
Dirk Kuyt'tan Ali Koç'a mesaj!
Dirk Kuyt'tan Ali Koç'a mesaj! Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlük koltuğuna Hollandalı Philip Cocu'yu getirmesinin ardından Dirk Kuyt sosyal medyadan Ali Koç'a seslendi.
22.06.2018 Fenerbahçe
Bursaspor 33'lük Al Ahmadi'nin peşinde
Bursaspor 33'lük Al Ahmadi'nin peşinde Orta sahaya flaş bir isim kazandırmak isteyenTimsah, Feyenoord’un 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Karim Al Ahmadi’yi takıma kazandırmak çalışmalara başladı. Fas ile Rusya’da bulunan yıldız oyuncu yakın markaj altında.
18.06.2018 Futbol
F.Bahçe, Cocu'nun menajeriyle her konuda anlaştı!
F.Bahçe, Cocu'nun menajeriyle her konuda anlaştı! Fenerbahçe'de Phillip Cocu isminin yeni teknik direktör olarak resmiyet kazanması için gün sayılıyor. Yönetim, İstanbul'a gelerek bir dizi görüşmede bulunan Cocu'nun menajeri Rob Jansen ile her konuda anlaşma sağladı.
17.06.2018 Fenerbahçe
Nisanda başladı Cocu'su şimdi çıktı
Nisanda başladı Cocu'su şimdi çıktı F.Bahçe’nin yeni sportif direktörü Damien Comolli’nin, Hollandalı teknik adamla 2 aydır çalışmalar yaptığı öğrenildi.
16.06.2018 Fenerbahçe
Görüşmeler başladı! İşte F.Bahçe'nin hoca...
Görüşmeler başladı! İşte F.Bahçe'nin hoca... Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin teknik direktörlük görevine getirmeyi düşündüğü isim şu an Leicester City'nin başında olan Claude Puel olduğu öğrenildi.
14.06.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Dirk Kuyt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dirk kuyt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.