Mehmet Topuz

Mehmet Topuz

Son dakika mehmet topuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet topuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet topuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Topuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet topuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.332 mehmet topuz haberi bulunmuştur. Tüm mehmet topuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Topuz dolandırıldı
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Topuz dolandırıldı Kayserispor ve Fenerbahçe formaları giyen eski milli futbolcu Mehmet Topuz (38), İstanbul'da bulunan bir evinin satış işlemi nedeniyle 2 milyon 350 bin TL dolandırıldı.
18.12.2020 Futbol
Kanser sandılar, böcek çıktı
Kanser sandılar, böcek çıktı Elazığ'da, göğüs ağrısı ve öksürük şikayetiyle gittiği hastanede kanser şüphesiyle operasyon geçiren 37 yaşındaki Mehmet Topuz'un sağ akciğerinden böcek çıktı.
29.08.2019 Yaşam
Deniz Türüç'e 45 milyon!
Deniz Türüç'e 45 milyon! Son 2 sezondur gösterdiği performans ile büyük takımların radarına girmeyi başaran Deniz Türüç’ün, değeri belli oldu. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, “10 Milyon Euro’yu getiren Deniz’i alır” dedi.
24.11.2017 Kayseri Spor
Çarpıcı iddia! Cezaevinde Gülen'den haber alıyorlar
Çarpıcı iddia! Cezaevinde Gülen'den haber alıyorlar Denizli'de FETÖ'den gözaltına alınan iş adamı Bilal Erşahin, Etkin Pişmanlık Yasası'ndan yaralanarak cezaevinde yaşadıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Topuz ve Meireles geri dönüyor
Mehmet Topuz ve Meireles geri dönüyor Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hiçbir kulüple anlaşamayan Mehmet Topuz ve Meireles sezon sonunda yeniden futbola geri dönecekler.
18.04.2017 Futbol
Alper Potuk: Gruptan çıkacağız
Alper Potuk: Gruptan çıkacağız Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Alper Potuk, FB TV ekranlarında açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır!
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır! Fenerbahçe, yaz transfer döneminde tam 11 futbolcuyla yollarını ayırdı. Bu operasyon sonrası maaş bütçesinde 76 milyon TL’lik yer açıldı. Yeni gelenlere rağmen yaz dönemi kârlı kapatıldı, ocak ayına bütçe kaldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim?
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim? TFF'de yaşanan istifaların ardından 2010 yılında ABD'de yapılan milli takım kampı da FETÖ/PDY kapsamında soruşturmaya dahil edilecek.
1.08.2016 Futbol
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu
Fenerbahçe'nin Salih Uçan kararı belli oldu Fenerbahçe sözleşmesi biten oyuncularının büyük çoğunluğuyla yollarını ayırırken, gelecek sezonun kadrosunu da şekillendirmeye çalışıyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha!
Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha! Fenerbahçe, Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
23.09.2021 Süper Lig
35.5 milyon Euro'luk Fenerbahçe
35.5 milyon Euro'luk Fenerbahçe UEFA Mali Kontrol Komitesi ile imzaladığı anlaşma gereği yeni sezonda kadro maliyetine 35.5 milyon euroluk ciddi bir limit koydu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor Sarı-lacivertli yönetim son 10 yılda futbol takımında sözleşmeleri sona eren önemli oyuncuları takımda tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayarak kaptanlık da yapan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Cristian Baroni, Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimlerin sözleşmeleri bitince takımla yolları ayrıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
3 oyuncudan 21 milyon TL
3 oyuncudan 21 milyon TL Sarı-Lacivertliler’de sezon bittikten sonra yaprak dökümü başladı. Şu an takımdan resmen ayrılan ve başka kulüplerle sözleşme imzalayan üç isim var.
24.09.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye olay sözler!
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye olay sözler! Beşiktaş yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe'ye olay sözler: 'Bu da yeni moda'
24.09.2021 Beşiktaş
F.Bahçe'nin G.Saray maçı kadrosu
F.Bahçe'nin G.Saray maçı kadrosu Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile yarın yapacağı maç için Antalya'ya gitti.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe finale hazırlanıyor
F.Bahçe finale hazırlanıyor Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor!
F.Bahçe'de yaprak dökümü başlıyor! Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de, 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona eriyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de büyük gün: 27 Mayıs!
Fenerbahçe'de büyük gün: 27 Mayıs! Gelecek sezon için önemli kararlar almaya hazırlanan Fenerbahçe Yönetimi, Türkiye Kupası finalini bekliyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Olmazsa olmaz 3 adam!
Olmazsa olmaz 3 adam! F.Bahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek 11 oyuncunun sadece 3 tanesine kal dendi.
13.05.2016 Fenerbahçe
Mehmet Topuz’a yeni kontrat yok!
Mehmet Topuz’a yeni kontrat yok! Fenerbahçe'de yönetim, son 2 sezondur yeteri kadar forma şansı bulamayan Mehmet Topuz'a yeni sözleşme önermeyeceği öğrenildi.
12.05.2016 Fenerbahçe
Caner'in kaderi belli olacak!
Caner'in kaderi belli olacak! Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan da kadro planlaması yapılıyor.
26.04.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kadrosu belli oldu
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kadrosu belli oldu Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.
23.04.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe kafilesinde 'saldırı' korkusu
Fenerbahçe kafilesinde 'saldırı' korkusu Fenerbahçe, Trabzon'a bu sezonun en zor deplasmanına gidiyor. Sarı-Lacivertliler, Trabzon'a her gittiğinde bir olay oluyor.
23.04.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu
F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor maçı öncesinde kamp kadrosu açıklandı.
19.04.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Topuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet topuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.