Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "En iyi sonuç F.Bahçe'yi 5-0 yenmek"

"En iyi sonuç F.Bahçe'yi 5-0 yenmek"

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou ve oyunculardan Napoleoni, Fenerbahçe maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"En iyi sonuç F.Bahçe'yi 5-0 yenmek"

Michalis Grigoriou, iddialı olduklarını söylerken; "Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağımız maçı kaybetsek bile, İstanbul'a turist olarak gitmeyeceğiz. Çok iyi hazırlandığımızı söylemek istiytorum. Birkaç taktik kullanacağız. Futbolcularıma inandığım için galibiyeti elde etmeye çalışacağız. Çok iyi futbolcuları var. Hangisini söyleyeyim, Diego'yu mu söyleyeyim, Bruno'yu mu söyleyeyim, Van Persie'yi mi söyleyeyim. Onlar yarın gol atmaya çalışacak. Biz de bu atakları kendi lehimize kullanmaya çalışacağız. Seyircilerimiz 12. futbolcularımız olacak ve yarın stadyumun dolu olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"PEREIRA BİZİ ÇOK İYİ TANIYOR"

Pereira'nın daha önce Olympiakos'ta teknik direktörlük yapmasının Portekizli hoca için avantaj olduğunu kaydeden Yunan hoca, "İnanıyorum ki, Pereira burada çalıştığı için bizi çok iyi tanıyor. Bizi analiz etmesi daha kolay olacaktır" dedi.

NAPOLEONI: "EN İYİ SONUÇ 5-0"

Oyunculardan Napoleoni ise, kazanmak istediklerini vurgularken; "Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz. Onlar 11 futbolcu, biz 11 futbolcu. Top yuvarlak, yarın göreceğiz ne olacağını. En iyi sonuç Fenerbahçe'yi 5-0 yenmek. Tabi bu bir şaka. Yarın kazanmaya çalışacağız, deplasmandaki oyun öncesinde iyi bir netice için sahada olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı