Gazete Vatan Logo
Futbol Dünya basınında Sneijder manşet oldu!

Dünya basınında Sneijder manşet oldu!

İşte Sneijder transferinin yankıları!

Dünya basınında Sneijder manşet oldu!

Galatasaray'ın Inter'den Wesley Senijder ile her konuda anlaşarak transferi bitirmesi ülkemizde olduğu gibi dünya basınında da büyük ses getirdi.

Aftonbladet (İsveç)
Şişmiş bir egonun sonu. Transfer döneminde adı Manchester United, Manchester City ve Real Madrid ile anılan Wesley Sneijder Galatasaray ile anlaştı. Hollandalı futboluc Liverpool ile de görüştü ancak istekleri İngiliz kulübüne biraz fazla geldi. Türk ekibi iyi bir iş yaparak kendine ligde ve vrupa'da başarı getirebileicek bir transfer yaptı.

AD (Hollanda)
Wesley Sneijder, kariyerine Galatasaray'da devam edecek. Hollanda milli takımının kaptanı Inter'den Galatasaray'a transfer oldu. İstanbul kulübü transferi resmi sitesinden açıkladı.

Dagbladet (Norveç)
Galatasaray resmi internet sitesinden Wesley Sneijder ile anlaştığını duyurdu. Hollandalı bu sezon Inter'de fazla oynama şansı bulamamıştı.

Ansa (İtalya)
İtalya'da internet üzerinden yayın yapan ANSA, Sneijder'in Galatasaray'a transferini "Pembe Dizi Bitti" manşetiyle flaş haber olarak geçti.

ESPN (ABD)
Türk devi Galatasaray, Interli Wesley Sneijder'i transferini bitirdi. Liverpoollu Steven Gerrard da Hollandalı futbolcuyu Ada ekibinde görmek istediğini açıklamıştı.

Europapress (İspanya)
Galatasaray, Inter'le anlaşmasının ardından Wesley Sneijder'la da anlaşma sağladı. Hollandalı oyuncuyla anlaşma sağlayan Galatasaray, resmi sitesinden anlaşmayı duyurdu ama sözleşmenin detaylarını daha sonra açıklayacak. Ajax ve Real Madrid'le oynadıktan sonra Inter'e transfer olan Hollandalı yıldızın 30 Haziran 2014'e kadar Inter'le sözleşmsi bulunuyordu.

Football Italia (İtalya)
Wesley Sneijder 7.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Inter'den ayrılarak Galatasaray'ın futbolcusu olacak. Hollandalı futbolcunu senelik 5 milyon euro alacağı tahmin ediliyor.

Globo Esporte (Brezilya)
Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda Hollanda'nın en önemli kozların biri olan Wesley Sneijder, Galatasaray'a transfer olarak Felipe Melo ile takım arkadaşı olacak.

The Guardian (İngiltere)
Sneijder'in "uzatmalı" transferi Hollandalı'nın Inter'den Galatasaray'a transfer olmasıyla son buldu. Inter ve Galatasaray daha önce 8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardılar.

Telegraph (İngiltere)
Galatasaray kulübünden yapılan açıklamaya göre, "Inter Kulübü'nden Wesley Sneijder'in transferi tamamlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacaktır." açıklaması yapıldı. Sneijder Inter ile olan problemlerini çözdükten sonra Lütfi Arıboğan, menajer Lerby ile son detayları konuştu ve 3,5 yıllık anlaşmayı sağladılar.

Tuttosport (İtalya)
Inter lig maçında Roma ile 1-1 berabere kalırken Galasaray, Sneijder ile anlaştığını resmi olarak duyurdu.

BBC (İngiltere)
2011 yazında adı Manchester United ile anılan ve 25 Eylül'den beri Inter'de forma şansı bulmayan Wesley Sneijder, Galatasaray ile anlaştı. Sneijder Hollanda'nın 2010 Dünya Kupası'nda final oynamasını sağlayan futbolculların başında geliyordu.


L'Equipe (Fransa)
Büyük bir sürpriz olmazda Wesley Sneijder sezonu Galatasaray'da tamamlayacak. Futbolcu henüz sağlık kontrolünden geçmediği için henüz anlaşma şartları tam oalrak açıklanmadı.

AS (İspanya)
Galatasaray, Sneijder ile anlaştı. Detaylar Pazartesi günü belli olacak. Hollandalı futbolcunun 3.5 senelik 12.5 milyon euro alması bekleniyor.

La Gazzetta dello Sport (İtalya)
Wesley Sneijder Galatasaray'a evet dedi.2016'ya kadar Galatasaray'da. Süper Lig'de bir sonraki karşılaşmaya yetişecek. Hollandalı yıllık 5 milyon euro alacak. Inter ise 7.5 milyon euro

Haberin Devamı