Gazete Vatan Logo
Galatasaray ‘Bu kadarını beklemiyorduk’

‘Bu kadarını beklemiyorduk’

Kolları sıvayan yeni yönetim mali tablo karşısında hayrete düştü. “Cansun ve Özaydın döneminden çok daha kötü” yorumu yapıldı

‘Bu kadarını beklemiyorduk’

YENİ yönetim göreve başlarken mali sorunları da kucağında buldu... Sarı-kırmızılı yöneticiler kolları sıvayarak çalışmaya başlarken karşılaştıkları mali tablo karşısında ise hayrete düştüler... Ortaya çıkan detaylarla birlikte şaşkına dönen yeni yönetim geçmiş dönemlerle kıyaslama da yaparken "Bu kadarını beklemiyorduk. Mehmet Cansun ve Özhan Canaydın'ın ilk dönemlerinde de kötü zamanlar geçirdi kulüp ancak bu kadarını görmedi" sözleri de yöneticilerin ağzından hayret ifadeleri olarak döküldü.

TASARRUF tedbirleri için de adımların atılması kararlaştırılırken 500'ü aşan çalışanların sayısının azaltılması kararlaştırıldı. İlk etapta 60-80 kişinin işten çıkarılması planlanırken kulübün 1.5-2 milyon TL kâr etmesi planlandı... Daha uzun bir süreçte ise toplamda 150 kişiye ulaşacak işten çıkarmalarla birlikte 3 milyon TL kâr edileceği öğrenildi.

İŞTEN çıkarmalarda GS TV de payı alacak... Aralarında Veli Yiğit'in de bulunduğu 7 kişi ile yolların ayrılacağı da gelen haberler arasında...

Ünder ve Özüak’a 65 yaş şoku!
YÖNETİM Bülent Tulun ve Erdal Keser ile yolları ayırırken kulübün iki önemli ismini de 65 yaş sınırı nedeniyle ‘emekliye’ sevk ediyor... Yüzme şubesinin sembollerinden Yılmaz Özüak ile futbol gençlik gelişim sorumlusu olan Bülent Ünder ile de yollar ayrılıyor.
Borç borçla kapanacak!
YÖNETİM ilk önemli icraatını yaptı ve genel kurulu olağanüstü yetki amacıyla çağırdı. Aysal dönemindeki aşırı harcamalarla oluşan gider fazlalığını kapatmak adına harcama yetkisi istenecek. 29 Kasım 2014 günü Arena'da?yapılması planlanan toplantıda çoğunluk sağlanamazsa bir sonraki toplantı 6 Aralık 2014 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.
Yönetim mali kampa giriyor!

Haberin Devamı

Arena'da yönetimin 3 günlük toplantı yağmurunda gündem ekonomik durum
ALP Yalman ile girdiği seçim yarışını kazanan G.Saray yönetimi kolları sıvarken mali tabloyu düzeltmek için de tam zamanlı çalışıyor... Ekonomik durumu düzeltebilmek için sarı-kırmızılı yöneticiler 3 gün kampa giriyor... Türk Telekom Arena'da 3 gün sürecek toplantı yağmuru için tüm yöneticiler kendi işlerinden feragat ederken daha önce mercek altına alınan mali yapı ile ilgili sorunlar konuşulacak ve ödeme planları, borç alacak hesapları görüşülecek.
Divan toplanıyor
G.Saray'da kasım ayı divan toplantısı bugün gerçekleştiriliyor... 13.30'da G.Saray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, Duygun Yarsuvat yönetiminin de ilk divan kurulu toplantısı olacak.

Haberin Devamı