Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'ta yönetim üçe bölündü!

Beşiktaş'ta yönetim üçe bölündü!

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde yönetimde büyük tartışmalar yaşanıyor.

Beşiktaş'ta yönetim üçe bölündü!

Siyah-beyazlılarda adeta 3 ayrı kutuplaşma dikkat çekerken Diego'nun kaçmasıyla birlikte ilginç suçlamaların olduğu öğrenildi.

Başkan Fikret Orman transferde en yetkili isim olarak dikkat çekerken Bilic-Önder Özen ikilisi ayrı bir politikaya sahip.

Futbol Komitesi olarak bilinen Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Erdal Torunoğulları ise ayrı bir telden çalıyor. İşte bu tablo yüzünden Kartal henüz adım atamazken 12 milyon euroluk bütçe de sıkıntı yaratıyor.

FB-GS ÖZENTİSİ DURUMUNDAYIZ

Bu kutuplaşmada Orman, "Transferi bizzat ben yapacağım" sözleri ile Bilic-Önder Özen ikilisinin yanında olurken sağdan-soldan gelen menajer baskısı yüzünden bunalmış durumda.

Özellikle "Eto'o mutlaka alınması" baskısı karşısında "Yaşlı oyuncu almayacağız" resti çeken Orman'ın bazı yöneticilerin "Biz Eto'o'yu alırsak F.Bahçe ve G.Saray özentisi olur. G.Saray Drogba aldı, yolladı biz de aynı yoldan gidiyoruz durumu oluşur" yaklaşımıyla iyice kafası karışmış durumda.

TABAK ATIŞMASI İLE DARBE OLDU

Diego'nun F.Bahçe'ye kaptırılmasından sonra ise özellikle yöneticilerin birbirlerini eleştirdiği ortaya çıktı.

Politika olarak parasal işlere futbol komitesi ve başkan, futbolcuya Beşiktaş'ın projelerinin anlatılması boyutuna Önder Özen karışırken önceki hafta yapılan zirvede Orman'ın "Bizzat ben transferi yapacağım" diyerek yönetime patlamasının altında da "Tabak" atışmasının yattığı belirtildi.

YAPILAN ÇALIŞMALARI GİZLEYELİM

Bazı isimlere "Siz bu transferleri beceremeyeceksiniz" diye tepki koyan bir grup yönetici, Diego transferine de atıpta bulunarak, "Biz yemeğe gidip en güzel yemeği söylüyoruz. En güzel yemek tam gelecek.

Ancak o yemek yan masaya gidiyor, o zaman bizim tabak boş kalıyor" tepkisinde bulundu. Bu tartışmanın ardından Orman transferin tek patronu olurken yapılan çalışmaların da gizli tutulması kararlaştırıldı.

(HAKAN EYÜPOĞLU - AKŞAM)

Haberin Devamı