Sampiyon.Com

Sampiyon.Com

Son dakika sampiyon.com haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sampiyon.com ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sampiyon.com haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sampiyon.Com

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sampiyon.com gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 sampiyon.com haberi bulunmuştur. Tüm sampiyon.com haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon'da bir ayrılık daha
Trabzon'da bir ayrılık daha Trabzonspor, Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda yabancı oyuncularını elden çıkarmaya devam ediyor.
2.07.2014 Trabzonspor
Mercedes kendisi ile yarışıyor
Mercedes kendisi ile yarışıyor Kanada Grand Prix'sinin pole pozisyonunu Mercedes pilotu Nico Rosberg elde ederken, ikinci en iyi zaman takım arkadaşı Lewis Hamilton'dan geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Beşiktaş'ta yönetim üçe bölündü!
Beşiktaş'ta yönetim üçe bölündü! Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde yönetimde büyük tartışmalar yaşanıyor.
2.06.2014 Futbol
Dynamo Kiev, Rebrov'a emanet
Dynamo Kiev, Rebrov'a emanet Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Sergei Rebrov, Dynamo Kiev’in yeni teknik direktörü oldu.
19.05.2014 Futbol
Chelsea'nin golü ofsayt mı?
Chelsea'nin golü ofsayt mı? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea ile deplasmanda karşılaşırken maçın 4. dakikasında ev sahibi ekibin attığı gol, ofsayt tartışmalarını da beraberinde getirdi.
18.03.2014 Futbol
Forma geliri eşcinsel derneklere!
Forma geliri eşcinsel derneklere! Gay olduğunu açıklayarak tarihe geçmişti şimdi de...
1.03.2014 Basketbol
Sinan ve Peric Mersin'de
Sinan ve Peric Mersin'de Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı Sinan Kaloğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
6.02.2014 Futbol
Şike davasında flaş gelişme!
Şike davasında flaş gelişme! Bülent Ataman hakkında suç duyurusunda bulunuldu
6.02.2014 Futbol
Mancini'den sert tepki!
Mancini'den sert tepki! Tokatspor maçından sonra fikstüre tepki gösterdi
6.02.2014 Futbol
Alanyaspor'da haciz şoku!
Alanyaspor'da haciz şoku! Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Alanyaspor'da, eski futbolcusunun alacaklarına karşılık gelirine haciz konuldu
5.02.2014 Futbol
Başkan hapse giriyor!
Başkan hapse giriyor! La Liga takımlarından Sevilla'nın eski başkanı hapis cezasından kurtulamadı
5.02.2014 Futbol
'Bu Fener Avrupa'da...'
'Bu Fener Avrupa'da...' Erman Toroğlu'ndan F.Bahçe taraftarını kızdıracak yorum
5.02.2014 Futbol
Sneijder FIFA'da manşet oldu!
Sneijder FIFA'da manşet oldu! Hollandalı yıldızın hat-trick'i FIFA'nın da gözünden kaçmadı
5.02.2014 Süper Lig
Golden State Charlotte'a çarpıldı!
Golden State Charlotte'a çarpıldı! Stephen Curry'nin double-double'lık performansı da yeterli olmadı
5.02.2014 Basketbol
İşte Batalla'nın yeni adresi!
İşte Batalla'nın yeni adresi! Arjantinli yıldıza Uzakdoğu'dan talip var
5.02.2014 Süper Lig
Kritik gelişme! Terry...
Kritik gelişme! Terry... Galatasaray'la adı geçen Chelsea'nin tecrübeli kaptanından son dakika hamlesi
5.02.2014 Futbol
Edin Dzeko: Fenerbahçe'nin uzun süre şampiyon olamaması hoş değil
Edin Dzeko: Fenerbahçe'nin uzun süre şampiyon olamaması hoş değil Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi'nin sahalara geri dönüş tarihini açıkladı.
16.01.2024 Galatasaray
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve Ocak 2022'de görevinden ayrılan Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu. Yunanistan'a giden ve 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak olan Terim'in teknik ekibi de belli olurken, ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. Yunanistan basını, Fatih Terim'in Yunan ekibinde kazanacağı rakamı da duyurdu.
27.12.2023 Süper Lig
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak Panathinaikos'la anlaşan Fatih Terim, ilk transferini Süper Lig devinden yapmayı planlıyor.
27.12.2023 Galatasaray
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yasağı cezası aldıklarını açıkladı.
22.12.2023 Samsunspor
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler? İşte UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihi
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler? İşte UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve doğrudan Son 16 Turu'na yükselen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Ayrıca Fenerbahçe'nin gruplardan çıkmasının ardından UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...
15.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.
8.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sampiyon.Com ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sampiyon.com haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.