Gazete Vatan Logo
Futbol 'Bu Fener Avrupa'da...'

'Bu Fener Avrupa'da...'

Erman Toroğlu'ndan F.Bahçe taraftarını kızdıracak yorum

'Bu Fener Avrupa'da...'

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu katıldığı canlı yayında G.Saray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıların transferlerine değinen Toroğlu Fatih Terim'in ayrılmasını da yorumladı.

Toroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Galatasaray'ın sezon başındaki en büyük sıkıntısı Avrupa'dan getirilen futbolcuların Fatih terim tarafından reddedilmesiydi. Daha sonra Terim Milli Takım'a geçtiğinde ise bu futbolcuların yine kendisi tarafından Milli Takım'a çağırılması sıkıntı yarattı. G.Saray içinde baya tartışmalar ve sıkıntılar geçirdi. Fatih hocanın Milli Takım'la dirsek teması eskilere dayanıyor."

"AYIP ETTİ"

"O zamanki teknik direktörün Fatih Hoca ayıp etti dediğini duydum. G.Saray kabuk değiştiriyor eğer tutarsa farkı açarlar Avrupa'da bir yere gelirler. Tutmazsa maliyet çok fazla"

"FENER AVRUPA'DA BAŞARILI OLAMAZ"

Toroğlu Fenerbahçe'nin ligdeki durumuna değinerek sarı lacivertlilerin Avrupa'da başarılı olamayacağını savundu. Toroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Fener iyi gidiyor Türkiye'de Fener Avrupa'ya çıksın imkanı yok başarılı olamaz... İki stoperine bakıyorum Fenerbahçe'nin kornere kafa atmaya gidiyorlar sonra geriye koşup ikinci müdahaleyi yapacak adam yok."

Haberin Devamı