Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Trabzonspor maçı için nefesler tutuldu. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Beşiktaş'taki sakatlıklar can sıkıyor. Tosiç ise cezalı. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Trabzonspor maçı için gözler maç saatine çevrildi. Ligin 2 dev takımlarından olan Beşiktaş ve Trabzonspor, Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ta önce Caner Erkin'in sezonu kapatması, ardından Talisca ve Aras Özbiliz'in 3 ay sahalardan uzak kalacak şekilde sakatlanmasıyla sıkıntıya düşen Şenol Güneş, Necip ve Tosic'tende bu maçta faydalanamayacak.

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Bu akşam saat 19:00'da Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. İlk 9 hafta sonunda 6 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan Beşiktaş 21 puanla Başakşehir'in arkasında 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın hedefi Trabzonspor'u mutlaka yenerek hem Galatasaray ile Başakşehirspor'un maç yapacağı haftada avantaj kazanmak, hem de Milli maç arasına moralli girmek. Lider Başakşehir'in 3. sırada bulunan Galatasaray ile oynayacak olması Siyah Beyazlılar açısından Trabzonspor maçının önemini 2 kat artırıyor.

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Haberin Devamı

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşacak. Beşiktaş-Trabzonspor maçı 05 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Vodafe Arena'da Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Ligin 9. haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalya'nın Napoli takımını konuk ettiği maçtan da aynı skorla ayrılan siyah-beyazlılar, rakibini mağlup ederek zirve mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Fabri, G. Gönül, Rhodolfo, Adriano, Quaresma, Tolgay, Atiba, Oğuzhan (G.İnler), Cenk, Aboubakar

Trabzonspor: Onur, Zeki, Uğur, Durica, Mustafa, Onazi, Okay, Bero, M.Ekici, Y.Erdoğan, N'doye

Sakat: Caner, Talisca, Necip, Aras (Beşiktaş) ;Güray (Trabzon)

Cezalı: Tosiç (Beşiktaş)

Vodafone Arena'da yenilmiyor

Siyah-beyazlı takım, Trabzonspor karşılaşmasında Vodafone Arena'daki yenilmezlik serisini de sürdürmeye çalışacak.

Geçen sezon ligde Bursaspor ile yapılan maçta hizmete giren bu statta, şu ana dek 9 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Siyah-beyazlı takım, ligde bu sezon Vodafone Arena'da yaptığı 4 maçın ise 3'ünü kazandı, birinde berabere kaldı.

Haberin Devamı

4 oyuncu sakat

Beşiktaş'ta 4 oyuncu sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Ligin 8. haftasında Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan ayrı kalacak Caner Erkin'in yanı sıra 9. haftadaki Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlanan Anderson Talisca ve Necip Uysal, maçta görev alamayacak. Gençlerbirliği maçının ardından yapılan ilk idmanda omzundan sakatlanan Aras Özbiliz de Trabzonspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Cezalı Tosic de sakat

Gençlerbirliği maçında bu sezon gördüğü 4. sarı kartla cezalı duruma düşen Dusko Tosic'in de sakatlığı bulunuyor.

Bu sezon başarılı futboluyla göz dolduran Tosic, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanmıştı.

Marcelo kart sınırında

Siyah-beyazlı takımda stoper Marcelo Guedes ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor karşılaşmalarında sarı kart gören Marcelo, Trabzonspor mücadelesinde kart gördüğü takdirde 11. haftadaki Adanaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Trabzonspor deplasmanda 2. galibiyetini almak istiyor

Deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak Trabzonspor, bu sezon İstanbul'dan ikinci kez galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin son 3 haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan ardından Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden, geçen haftada Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalarak mağlubiyet yaşamayan bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanında 3 puan hedefliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Beşiktaş ile oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan bordo-mavililer, deneyimli teknik adam ile siyah-beyazlılar karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Karadeniz ekibinde üçer sarı kartı bulunan Uğur Demirok, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici, Matus Bero, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Dev rekabette 123. randevu

Beşiktaş ile Trabzonspor İstanbul'da yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 123. kez karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 43 yıllık rekabette, geride kalan 122 karşılaşmanın 50'sini Beşiktaş, 43'ünü Trabzonspor kazandı, 29 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 163 golüne, bordo-mavililer 129 golle karşılık verdi.

Ligde de Beşiktaş önde

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda galibiyet sayısında tek farkla siyah-beyazlıların üstünlüğü bulunuyor.

Geride kalan 86 lig maçında Beşiktaş 33, Trabzonspor 32 galibiyet aldı, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Ligde Beşiktaş'ın attığı 118 gole, Trabzonspor 91 golle karşılık verdi.

Geçen sezonki maçlarda Trabzonspor, İstanbul'da 2-1, Beşiktaş ise Trabzon'da 2-0'lık skorlarla galip geldi.