Gazete Vatan Logo
Futbol Baros'un futbol hayatı bitti mi?

Baros'un futbol hayatı bitti mi?

MP Antalya'nın Çek yıldızı Milan Baros'un sakatlığı nedeniyle futbol hayatının bitebileceği iddia ediliyor.

Baros'un futbol hayatı bitti mi?

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Medical Park Antalyaspor sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ederken mücadeleden konuk ekip Gençlerbirliği 3-2 galip ayrıldı. Ancak Antalyaspor'u asıl üzen ise Milan Baros'un sakatlığı oldu. Türkiye'de Galatasaray forması da giyen Çek yıldız karşılaşmanın ikinci yarısının başında Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi ile girdiği pozisyonda sakatlık geçirdi ve yerini Isaac'e bıraktı. Baros'un bu pozisyonda çarpraz bağlarından sakatlandığı öğrenilirken futbol hayatının bile bitebileceği konuşulmaya başlandı.

Karşılaşma sonrasında Samet Aybaba, Baros'un uzun süre sahalardan uzak kalabileceğini belirtirken, Lig TV yorumcusu Hakan Şükür'de oyuncunun çarpraz bağlarından sakatlandığını duyunca, 'Eyvah' şeklinde tepki verdi.

Milan Baros, karşılaşmanın ikinci yarısında Uğur İnceman'ın yerine oyuna girerken, 49. dakikada Isaac'e yerini bıraktı.
32 yaşındaki Çek yıldız 2008-2013 yılları arasında Galatasaray'da forma giyerken, kısa bir Banik Ostrava macerasından sonra tekrardan ülkemizin yolunu tutmuş ve Antalyaspor'a transfer olmuştu. Baros daha öncede 2009-2010 sezonunda sakatlanmış ve sahalardan yaklaşık 5 ay uzak kalmıştı. Yaşının da ilerlemesi sebebiyle Baros'un futbola devam etmesinin zor olacağı konuşuluyor.

(Fotospor)

Haberin Devamı