Milan Baros

Milan Baros

Son dakika milan baros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milan baros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milan baros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milan Baros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milan baros gelişmeleri de dahil olmak üzere 688 milan baros haberi bulunmuştur. Tüm milan baros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti!
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti! Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Büyük maçları çok seven Mauro Icardi, Trabzonspor'u yine boş geçmedi. Arjantinli yıldızın ilk golünde Torreira'nın presi ve Kerem'in asisti de dikkat çekti. Burak Yılmaz'dan sonra Galatasaray formasıyla bir ilki başaran Icardi, Sarı-kırmızılı takımın tarihine de geçti. Golcü futbolcu maçın ardından performansıyla ilgili açıklamalar yaptı.
19.08.2023 Galatasaray
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Derbide Galatasaraylıları kahreden tesadüf!
Derbide Galatasaraylıları kahreden tesadüf! Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 6 yıl önce oynanan maçta da sarı-kırmızıların bir şutu son dakikalarda direkten dönmüştü.
18.03.2018 Galatasaray
Son kral Gomis!
Son kral Gomis! Fransız yıldız attığı gollerle rekorları da bir bir egale ediyor.
24.02.2018 Galatasaray
Johan Elmander kimdir?
Johan Elmander kimdir? Johan Elmander kimdir? Sorusunun oldukça merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Galatasaray'a geri dönen Fatih Terim'in yardımcılarından Johan Elmander'in kim olduğu, hayatı ve kariyerine dair bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Johan Elmander hakkında tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Eren Derdiyok sadece Umut Bulut'u geçemedi
Eren Derdiyok sadece Umut Bulut'u geçemedi Galatasaray'ın yeni golcüsü Eren Derdiyok, ilk 4 haftada 4 gol atarken sadece 2012/13 sezonunda 5 gol atan Umut Bulut'u geçemedi.
24.09.2021 Galatasaray
Dalga Stadı'nda galip çıkmadı!
Dalga Stadı'nda galip çıkmadı! Azerbaycan'ın Karabağ takımı, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ekibi Slovan Liberec ile 2-2 berabere kaldı.
15.09.2016 UEFA Avrupa Ligi
'G.Saray'ı 4-4-2 oynadığı dönemde...'
'G.Saray'ı 4-4-2 oynadığı dönemde...' Bursaspor’un Çek defans oyuncusu Tomas Sivok, Süper Lig’de bugüne kadar kendisini en çok zorlayan oyuncunun bir dönem Galatasaray forması giyen Milan Baros olduğunu söyledi.
2.08.2016 Futbol
Milan Baros'tan bir transfer daha...
Milan Baros'tan bir transfer daha... Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Milan Baros, ilerleyen yaşına rağmen bir transfer daha yaptı.
13.07.2016 Futbol
Aslan omurgasını arıyor
Aslan omurgasını arıyor Sportif AŞ'de göreve başlayan Alp Yalman takımın 3 bölgedeki eksiğini kapatmak için kolları sıvadı.
24.09.2021 Galatasaray
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...'
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...' Dursun Özbek'in Sportif A.Ş.'de değişime gidileceği ve yeni yöneticilerin alınacağını açıklamasının ardından gözler Haldun Üstünel'e çevridi.
29.04.2016 Galatasaray
Antalyaspor Ronaldinho'ya göz koydu
Antalyaspor Ronaldinho'ya göz koydu Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ile görüşmelere başladıklarını ve Pierre Webo’yu da istediklerini açıkladı.
10.06.2015 TFF 1.Lig
'Beşiktaş az kalsın G.Saray'a veriyordu'
'Beşiktaş az kalsın G.Saray'a veriyordu' Eski menajer ve futbol yorumcusu Sinan Engin, ilginç bir transfer hikayesi anlattı.
19.02.2015 Beşiktaş
Baros'tan Terim için sert sözler
Baros'tan Terim için sert sözler Bir dönem G.Saray'da Fatih Terim yönetiminde top koşturan Milan Baros'tan eski hocası hakkında olumsuz açıklamalar geldi.
10.10.2014 Futbol
Baros yuvaya döndü
Baros yuvaya döndü Çek golcü Milan Baros, futbola başladığı Banik Ostrava'ya transfer oldu.
24.09.2014 Futbol
Milan Baros geri dönüyor
Milan Baros geri dönüyor Bir dönem Galatasaray ve Antalyaspor forması da giyen Milan Baros, yeşil sahalara geri dönüyor.
23.09.2014 Galatasaray
Ara transfer sıcak geçti
Ara transfer sıcak geçti Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan 2013-2014 sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi sona erdi.
4.02.2014 Futbol
Alex Telles formayı giydi!
Alex Telles formayı giydi! Galatasaray'ın yeni transferi Alex Telles, sarı-kırmızılı takıma katılarak bir rüyasını gerçekleştirdiğini söyledi.
24.01.2014 Futbol
Sözleşmesi feshedildi!
Sözleşmesi feshedildi! Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Milan Baros'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini bildirdi.
12.01.2014 Süper Lig
Sözleşmesi feshedilecek!
Sözleşmesi feshedilecek! Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, golcü oyuncu Milan Baros’un sözleşmesini donduracaklarını ya da fesih edeceklerini söyledi.
31.12.2013 Futbol
Baros'un futbol hayatı bitti mi?
Baros'un futbol hayatı bitti mi? MP Antalya'nın Çek yıldızı Milan Baros'un sakatlığı nedeniyle futbol hayatının bitebileceği iddia ediliyor.
23.12.2013 Futbol
Semih Şentürk MP Antalyaspor'da
Semih Şentürk MP Antalyaspor'da İlk bombayı Antalyaspor patlattı
17.12.2013 Süper Lig
Tahkim, Baros'un cezasını onadı!
Tahkim, Baros'un cezasını onadı! Medical Park Antalyasporlu Baros'un 3 maç men ve 13 bin lira cezası onanırken, yaptırımın ertelenmesi talebi reddedildi.
21.11.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Milan Baros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milan baros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.