Gazete Vatan Logo
Futbol Arsenal'de büyük revizyon

Arsenal'de büyük revizyon

Yeni sezon planlaması şimdiden yapılıyor.

Arsenal'de büyük revizyon

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Arsenal, teknik direktör Arsene Wenger'in raporu doğrultusunda yeni sezon için planlamalarına şimdiden başladı.

İlk olarak kadroda düşünmediği isimleri belirleyen Arsenal yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Andrey Arshavin ve Sebastien Squillaci ile yollarını ayıracak. Öte yandan haftalık ücretleri yüksek ve beklenen katkıyı veremeyen bazı futbolcularında gönderilmesi gündemde.. Bu bağlamda sözleşmeleri devam eden Bacary Sagna, Nicklas Bendtner, Andre Santos, Johan Djourou, Ju-young Park, Marouane Chamakh, Emmanuel Frimpong ve Denilson ile de görüşülüp kendilerine takım bulmaları istenecek. Kadroda revizyon yaparak yaklaşık 24 Milyon Paundluk bir kar elde etmek isteyen Arsenal'in transfer bütçesini de bu şekilde arttıracağı kaydedildi.

Tüm bu gelir-gider dengesinde 70 Milyon Paundluk bir transfer bütçesi oluşturmayı düşünen Arsenal'in transfer gündeminde ise deneyimli bir kaleci, bir orta saha oyuncusu ve Fiorentina'nın golcüsü Stevan Jovetic yer alıyor.

Haberin Devamı