Arsene Wenger

Arsene Wenger

Son dakika arsene wenger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arsene wenger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arsene wenger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsene Wenger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsene wenger gelişmeleri de dahil olmak üzere 726 arsene wenger haberi bulunmuştur. Tüm arsene wenger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ofsayt kuralı değişti mi, yeni ofsayt kuralı ne zaman uygulanacak?
Ofsayt kuralı değişti mi, yeni ofsayt kuralı ne zaman uygulanacak? Ofsayt kuralı değişiyor mu? Ofsayt kuralı hakkında FIFA Futbol Gelişim Sorumlusu Arsene Wenger’in gündeme getirdiği devrim nitelindeki yenilik için futbolda oyun kurallarını belirleyen IFAB, somut adımlar atmaya başladı. Futbolda gol sayılarını artıracak gelişmenin, gelecek sezon kural kitapçığına işlenmesi bekleniyor.
22.03.2024 Şampiy10
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık Futbolda teknoloji kullanımı, bazı faydalar sağlamasına rağmen, bazı sorunlara da yol açtı.
22.03.2024 Futbol
Okan Buruk Emre Belözoğlu'nun kapısını çaldı! Arsene Wenger'in wonderkid'ini istedi
Okan Buruk Emre Belözoğlu'nun kapısını çaldı! Arsene Wenger'in wonderkid'ini istedi 8+3 kuralının açıklanmasının ardından yerli futbolcu arayışlarına koyulan Galatasaray tam 7 oyuncuyu gündemine aldı. 2017'de Arsene Wenger'in istediği orta saha için Emre Belözoğlu'nun kapısını çalan Okan Buruk'un haziran ayını beklediği öğrenilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin genel olarak Bundesliga pazarına yönelmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
18.05.2023 Galatasaray
'Omuz Omuza' kampanyasında Pep, Wenger, Merih, İlkay mesajları
'Omuz Omuza' kampanyasında Pep, Wenger, Merih, İlkay mesajları Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın depremden etkilenenlere destek amacıyla başlatacağı 'Omuz Omuza' kampanyasının tanıtım filmi yayımlandı.
26.02.2023 Şampiy10
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı... 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Messi'li, Di Maria'lı, Lautaro Martinez'li Arjantin'i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen ve Tangoculara ağır bir hezimet yaşatan Fransız teknik adam Herve Renard için Süper Lig ekipleri yavaş yavaş harekete geçerken, deneyimli çalıştırıcının Sumudica'nın menajeriyle çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.11.2022 Futbol
İsmail Kartal'ın imdadına Arsene Wenger yetişti
İsmail Kartal'ın imdadına Arsene Wenger yetişti Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunan Wenger eski öğrencisi için "O bir artist ve bu tarz oyuncular biraz daha duygusal oluyor." ifadelerini kullandı.
1.04.2022 Fenerbahçe
Ronaldo futbolu bırakıyor mu, Cristiano Ronaldo kaç yaşında futbola başladı?
Ronaldo futbolu bırakıyor mu, Cristiano Ronaldo kaç yaşında futbola başladı? Cristiano Ronaldo futbolu bırakıyor mu? Manchester United'a sezon başında dönen Cristiano Ronaldo, yakın çevresine sezon sonunda futbolu bırakmak istediği iddia ediliyor. Peki, Ronaldo kaç yaşında futbola başladı?
15.02.2022 Gündem
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı...
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı... Afrika turunda ilgi odağı olan fotoğraf karesinin perde arkasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilere anlattı. Liberya lideri Weah’ın başarılı futbol kariyerine değindi.
22.10.2021 Gündem
Arsene Wenger'den Afobe'ye telefon
Arsene Wenger'den Afobe'ye telefon Arsene Wenger'in, Trabzonspor'un tecrübeli forveti Afobe'yi telefonla aradığı ortaya çıktı.
19.02.2021 Trabzonspor
Mesut Özil imza töreni canlı yayını! İşte ilk açıklamalar
Mesut Özil imza töreni canlı yayını! İşte ilk açıklamalar Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Mesut Özil'in imza törenine yerli ve yabancı basın yoğun ilgi gösterdi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, saat 15.00'te başlayan imza törenine 64 farklı kuruluş, 132 basın mensubunun yanı sıra 10 yabancı kurum akreditasyon başvurusunda bulunmuştu. Mesut Özil, törende Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Peki, Mesut Özil imza töreni canlı yayını nasıl izlenir? Mesut Özil imza töreni izlemek için canlı yayın bilgileri...
27.01.2021 Gündem
Fenerbahçe'de Mesut Özil imzayı attı!
Fenerbahçe'de Mesut Özil imzayı attı! Fenerbahçe yıldız futbolcusu Mesut Özil için imza töreni düzenledi. Kendisine sorulan sorulara tüm samimiyetiyle yanıt veren Özil 'Keşke buraya daha erken gelseydim' dedi.
27.01.2021 Fenerbahçe
Mesut Özil'in imza töreni tarihi belli oldu
Mesut Özil'in imza töreni tarihi belli oldu Fenerbahçe, Mesut Özil için 27 Ocak Çarşamba günü saat 15:00'te imza töreni düzenleneceğini duyurdu
25.01.2021 Fenerbahçe
Dikkat çeken Erol Bulut yorumu! 'Hataları var...'
Dikkat çeken Erol Bulut yorumu! 'Hataları var...' Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman; Sergen Yalçın, Erol Bulut ve futbol gündemi hakkında özel açıklamalarda bulundu.
29.12.2020 Süper Lig
Demba Ba'dan bomba transfer itirafı! Arsenal...
Demba Ba'dan bomba transfer itirafı! Arsenal... Medipol Başakşehir'in 35 yaşındaki Senegalli santrforu Demba Ba, Ada basınına verdiği röportajda Premier Lig devi Arsenal'a transferinin son anda suya düştüğünü söyledi.
29.07.2020 Başakşehir
Arsene Wenger Arsenal'a dönüyor!
Arsene Wenger Arsenal'a dönüyor! Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in adeta efsane haline gelen menajeri Arsene Wenger, 22 yıl görev yaptığı Londra ekibinden 2018 Mayıs ayı içinde ayrılmıştı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre istediği ivmeyi yakalamayan Arsenal'de efsane ismin geri döneceği iddia edildi.
7.02.2020 İngiltere
Wenger'den Bayern Münih cevabı!
Wenger'den Bayern Münih cevabı! Arsenal'dan ayrıldıktan sonra hiçbir kulüple çalışmayan Arsene Wenger, Bayern Münih'e yeşil ışık yaktı.
7.11.2019 Futbol
Cristiano Ronaldo resmen açıkladı: Arsenal...
Cristiano Ronaldo resmen açıkladı: Arsenal... Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, İngiliz ITV televizyonuna verdiği geniş röportajda gündemi sarsan bir transfer itirafında bulundu.
18.09.2019 Futbol
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor 22 yıl boyunca çalıştırdığı Arsenal'dan geçtiğimiz yaz ayrılan dünyaca ünlü menajer Arsene Wenger ile ilgili ülkesi Fransa'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. 69 yaşındaki teknik adamın Ligue 1 ekiplerinden biriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi...
28.04.2019 Fransa
Arsene Wenger bombası! Başkanla görüştü...
Arsene Wenger bombası! Başkanla görüştü... 22 yıldır çalıştırdığı Arsenal'la geçtiğimiz sezon yollarını ayıran Arsene Wenger hakkında Fransız basınından gündem yaratan bir iddia geldi. Buna göre dünyaca ünlü teknik adam, geçtiğimiz hafta Katar'da düzenlenen tenis turnuvasında kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
20.02.2019 Fransa
Arsene Wenger dönüyor!
Arsene Wenger dönüyor! Arsene Wenger, futbola geri dönüyor. Fransız menajer, şimdiden bazı kulüplerle görüşmeler yaparken, Premier Lig’den bazı temaslarının da olduğu iddia ediliyor.
8.02.2019 İngiltere
Arsene Wenger, Paris yolcusu!
Arsene Wenger, Paris yolcusu! Arsenal'in efsane teknik adamı Arsene Wenger, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor.
25.01.2019 Fransa
Arsene Wenger için Katar iddiası!
Arsene Wenger için Katar iddiası! Dünya Kupası’nın sıradaki ev sahibi olan Katar’ın, boşta olan Arsene Wenger’i milli takımın başına getirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
9.01.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Arsene Wenger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsene wenger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.