Gazete Vatan Logo
Magazin Yüreklerine indi!

Yüreklerine indi!

6 yıllık eşi Emre İzer’le boşanma haberlerini “Annemizin babamızın yüreğine indireceksiniz, ayıp!” diyerek yalanlayan Şebnem Bozoklu, Bodrum’da bir gençle dudak dudağa yakalanınca “Eşimle 10 aydır ayrıyız zaten” dedi.

Yüreklerine indi!

ŞEBNEM Bozoklu (37) önceki sabah Bodrum’da bir gençle dudak dudağa görüntülendi. 6 yıldır mimar Emre İzer ile evli olan Bozoklu, geçen ay hakkında çıkan “Boşanıyorlar” haberlerine Twitter hesabından “Anamızın babamızın yüreğine indireceksiniz. Ayıptır” diyerek tepki göstermişti.

HENÜZ resmi olarak boşanmayan çift, fotoğraflar ortaya çıkınca avukatları aracılığıyla şu açıklamayı yaptı: “Çiftin evlilikleri 10 ay önce fiilli olarak bitmiş, resmi olarak da sonlandırılması için yasal süreç başlatmam adına, karşılıklı anlaşıp gerekli talimatı geçtiğimiz hafta tarafıma vermişlerdir!”

Fotoğraflara bakamadım!

Bozoklu’nun Bodrum’da genç bir erkekle öpüşmesinin ardından gözler 6 yıllık eşi Emre İzel’e çevrildi. Fotoğraflara bakamadığını söyleyen Emre İzel, “Avukatımız ortak bir açıklama yapacak” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.