Gazete Vatan Logo
Magazin Yılanların Öcü 48. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Yılanların Öcü 48. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Yılanların Öcü 48. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta Fakir Baykurt'un ünlü eserinden uyarlanan Yılanların Öcü yeni bölümünde Bayram'ı kötü bir haber bekliyor. Yılanların Öcü 48. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Yılanların Öcü 48. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

YILANLARIN ÖCÜ 48. BÖLÜM ÖZETİ

Her hafta yeni sürprizlerin ekrana yansıdığı Yılanları Öcü yeni bölümünde; Kenan'ın Fatma'yı ölümün eşiğinden kurtarmak için yaptığı müdahale neredeyse Kenan'ın sırrını ortaya çıkarmak üzeredir. Haceli ise adeta kendi elleriyle Azrail'e teslim ettiği Sinan'ı kurtarmanın yolunu çaresizce arar.

Fidan bu kez son ve en büyük kozunu oynamaya karar verir. Bu durum Bayram ve oğlunu bir araya getirecek ama Fatma'yla aralarına aşılmaz bir engel koyacaktır. Bayram-Fatma restleşmesinin damga vuracağıYılanların Öcü 48. bölümünde Irazca ise bir anlık öfkeyle ettiği sözlerin altında vicdan azabıyla ezilirken Ayşe imkansız bir aşkın tam da ortasındadır. Bu aşkın onu nasıl bir sona sürüklediğini bilmeden...

YILANLARIN ÖCÜ 48. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.
Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.
Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.
Yılanların Öcü yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 19.45'te Show TV'de!

Haberin Devamı