Gazete Vatan Logo
Magazin Yaşlı ama zengin diye...

Yaşlı ama zengin diye...

Ünlü oyuncu Şahnaz Çakıralp'den mahkemede şoke eden itiraf

Boşanma kararının gerekçesini açıklayan mahkeme, Şahnaz Çakıralp'in eski eşi Murat Öncel'e, "Senin gibi yaşlı biriyle servetin için evlendim" dediğini ileri sürdü

Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre, sancılı bir evlilik süreci yaşayan Prof. Dr. Murat Öncel (54) ile oyuncu Şahnaz Çakıralp (38), 1 ay önce boşandı. Mahkeme 50 bin lira manevi tazminatın davacı kocaya ödenmesine karar verirken, aylık 7 bin lira tedbir nafakasının da karar kesinleşinceye kadar Şahnaz Çakıralp'e ödenmesine hükmetti.

KARŞILIKLI HAKARETLER

Davayla ilgili dün de gerekçeli karar açıklandı. Karara göre Çakıralp'in ayda 600 bin lira kazandığını sandığı, kocasıyla parası için evlendiği ileri sürüldü. Çakıralp'in, Prof. Öncel'den boşanmak ve tazminat almak için boşanmanın altyapısını hazırlayacak davranışlar sergilediği, ağır hakaretler ettiği ve düğün takılarını da kaçırdığı gerekçeli kararda yer aldı. Kararda, Çakıralp'in Prof. Öncel'e "Senden boşanacağım. Bunun alt yapısını hazırlıyorum. Tefecilere çok borcum var. Yüklü miktarda tazminatlar alacağım. Senin gibi yaşlı, ancak zengin bir insanla bunun için evlendim" dediği de anlatıldı. Mahkeme kararında Çakıralp'in, kocasıyla ilgili iddialarına da yer verdi. Çakıralp'in kocasının, "Eşime ne araba alacağım ya, sanatçılar..... Ben buna araba filan almam, pişmanım, boşanacağım" dediği, sürekli yalan söylediği, iddialar arasında yer aldı. Mahkeme bu iddialar ve delilleri göz önünde bulundurarak evlilikleri temelinden sarsılan çiftin boşanmasına karar verdi.

Haberin Devamı