Gazete Vatan Logo
Magazin Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kanal D'nin sevilen programlarından Arda ile Omuz Omuza programın bu hafta yayınlanan bölümümüne oyuncu Yasemin Sakallıoğlu konuk oldu. Programın takipçileri Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Yasemin Sakallıoğlu kaç yaşında ve nereli? sorularını merak ediyor. İşte Yasemin Sakallıoğlu'nun biyografisi...

Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Arda ile Omuz Omuza programının bugünkü yayınına Yasemin Sakallıoğlu konuk oldu. Peki, Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Yasemin Sakallıoğlu hakkında merak edilenler...

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Yasemin Sakallıoğlu, üç kardeşin en küçüğü olarak 1988’de İstanbul’da doğdu. Bebekken Rize’ye gönderildi ve 6 yaşına kadar orada yaşadı. Sonra yeniden İstanbul’a gönderildi. Liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başladı. İlk videosuyla tanınınca kendimi eksik hissedip konservatuara girdi. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Sosyal medyada çektiği komik videolarla bir fenomen haline geldi. Yapımcıların dikkatini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medyada çektiği videolarla bir anda sevilen bir yıldız haline geldi. Burak Yırtar ile 2019 nisan ayında nişanlandı ancak çift kasım ayında ayrılık kararı aldı. Şahan Gökbakar önderliğinde Zenga isminde ilk sinema filmini çekti.

Haberin Devamı