Gazete Vatan Logo
Magazin Yaşar İpek'e şok! 7 yıl hapis istemi...

Yaşar İpek'e şok! 7 yıl hapis istemi...

Ünlü şarkıcı ve Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek, Seren Serengil hakkında yayın yapan Can Tanrıyar'ı tehdit ettiği için mahkemelik oldu. Tanrıyar’a, ‘Kancık herif benim karım hakkında yazdırıyor benim hakkımda yazıyorsun alkolik pislik erkeksen gel oğlum teke tek görüşelim.’ şeklinde sözlerle hakaret eden İpek'in 7 yıl hapsi isteniyor.

Yaşar İpek'e şok! 7 yıl hapis istemi...

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek eski eşi Seren Serengil ve kendisi hakkında yayın yapan Can Tanrıyar'ı sosyal medya üzerinden tehdit edince Tanrıyar, tehdit ve hakarete uğradığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu.Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre;

'MAHKEMEYE SIĞINMA TEKE TEK ÇIKALIM'

Can Tanrıyar'ın şikayeti sonrası savcılık Yaşar İpek hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında İpek'in sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımlar ve Tanrıyar'a attığı mesajlar inceleme altına alındı. Yaşar İpek'in Can Tanrıyar'ın kullandığı cep telefonuna "Ya sen nasıl delikanlısın kancık herif benim karım hakkında yazdırıyor benim hakkımda yazıyorsun. Alkolik pislik, erkeksen gel oğlum teke tek görüşelim. Yüce mahkemelere sığınma, tanıdığın ne kadar kabadayı varsa a… k..yım sana sahip çıkarsa, ismi cismi önemli değil benimde adım Yaşar İpek' şeklinde mesaj attığı tespit edildi.

'MESAJLARI BEN ATTIM, SUÇLAMAYI KABUL EDİYORUM'

İpek'in yine sosyal paylaşım sitesi üzerinden Tanrıyar'ı ve sahibi olduğu "Uçan Kuş" isimli internet sitesini kastederek "Gereksiz internet sitesi alkolik korkak müptezel. Karısının ahını çeken şerefsiz, kansız kuş, namussuz kuş, gerçek kuşların pisliği bile olamayacak kuş" şeklinde paylaşımda bulunduğu belirlendi. Savcılık tarafından ifadesi alınan Yaşar İpek ise tehdit ve hakaret içerikli mesajları ve paylaşımları kendisinin yaptığını, bu konuda Tanrıyar ile uzlaştığını, suçlamaları kabul ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

7 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda şüphelinin söz konusu paylaşımları da kabul etmesi üzerine Yaşar İpek hakkında 'Basit Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarını işlediği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Ünlü şarkıcı ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.