Gazete Vatan Logo
Magazin 'Yasak aşk'ıyla fena yakalandı!

'Yasak aşk'ıyla fena yakalandı!

Zeyno Günenç, aşk yaşadığı konuşulan İsviçreli balet Gilles Kanert'le ilk kez el ele görüntülendi.

'Yasak aşk'ıyla fena yakalandı!

'Çocuklar Duymasın' dizisinde oynadığı 'Dominant Teyze' karakteriyle tanınan Zeyno Günenç, bir süredir beraberliğini sürdürdüğü eski balet Gilles Kanert’in evli olduğu iddialarını 'Öyle bir şey yok. Evli biriyle birlikte olmam' sözleriyle yalanladı.

‘Çocuklar Duymasın' dizisinde oynadığı ‘Dominant Teyze' karakteriyle tanınan Zeyno Günenç, aşk yaşadığı konuşulan İsviçreli balet Gilles Kanert'le Taksim’de el ele görüntülendi.

KOŞAR ADIM KAÇTILAR

Okan Bayülgen'in eski eşi Zeyno Günenç, kalbinin kapılarını eski balet Gilles Kanert'a açtı. Önceki gece Taksim 21 adlı kebapçıda gece yarısına kadar yemek yiyen çift, mekan çıkışı el ele objektiflere yakalandı. Patlayan flaşlar yüzünden panikleyen ikili, ellerini bırakıp koşar adım birbirlerinden uzaklaştılar.

'EVLi BiRiYLE OLMAM'

Günenç, “Gilles Bey'le aşk yaşadığınız doğru mu?” sorumuza “Evet doğru” yanıtını verdi. Sevgilisinin 7 yıllık bir eşi olduğu ve eşinin tüp bebek tedavisi gördüğü haberleriyle ilgi olarak da konuşan 49 yaşındaki oyuncu, “Öyle bir şey yok. Ben evli biriyle birliktelik yaşamam” yanıtını verdi. Kanert ise “Evli misiniz?” sorusunu, “Ne diyorsunuz, anlamıyorum” diyerek geçiştirdi.

Haberin Devamı