Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı'nın son bölümünde Ilgaz beraat etti!

Yargı'nın son bölümünde Ilgaz beraat etti!

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı dün akşamki bölümüyle yine izleyiciye heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 60. bölümde yaşananlar....

Yargı'nın son bölümünde Ilgaz beraat etti!

Ceylin, Ilgaz'ı hapisten kurtarmaya çalışırken kendi başı büyük derde giriyor. Çınar öldü mü?

EREN VE CEYLİN ANLAŞAMIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Ilgaz'ın tutuklu yargılama kararı Ceylin'in daha da hırslanmasına neden oldu. Ömer'den korkan Yekta, daha önce Ceylin'e işbirliği teklif edip Ömer'in suçunu ortaya çıkarmak istedi.

Ceylin ise eli kolu bağlandığı için Yekta'nın teklifin kabul etmek zorunda kaldı. Eren, Ceylin'in Yekta ile olan işbirliğine karşı çıktı.

ÖZCAN'IN NİYETİ YAVAŞ YAVAŞ BELLİ OLUYOR

Ceylin, başsavcının yanına giderek Ömer'den şüphelendiğini ve elindeki delilleri teslim etti. Ceylin çıkmadan Yekta'nın ifadesine de bakma istedi. Özcan dosyanın gizliliğini vurgulayarak bakmasını istemezken, Turgut Ali, Ceylin'e yardımcı olmasını istedi.

Özcan, Ceylin'i odasına davet etti ve Ilgaz'ın odasına geçtiğini Ceylin'e göstermiş oldu. Ceylin, Yekta'nın ifadesini okuduktan sonra Özcan'a odaya çok yerleşmemesini, Ilgaz'ın yakında geri döneceğini söyledi.

CEYLİN VE YEKTA, ÖMER'İN GEÇMİŞİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Haberin Devamı

Ceylin, Ömer'in geçmişiyle pek ilgilenmezken, Yekta araştırmaya geçmişten başlamaları gerektiğini söyledi. Eski dostu ve Ömer'in annesi olan Esin'in yanına giden Yekta ve Ceylin, Ömer, kardeşi ve Esin'in olduğu bir fotoğrafı gösterdi.

Alzheimer hastası olan Esin, fotoğrafı görür görmez Ömer'in öldüğünü söyledi. Soruları detaylandıran Ceylin diğer oğlunun adını sordu. Esin ise Yakup'un çok tehlikeli bir çocuk olduğunu söyledi.

Ceylin, Yekta'yı da alıp ofisine geçti ve Ömer'i köşeye sıkıştırmak için plan yapmaya başladı.

ÖMER DURUMU ANLADI

Ceylin'in şikayetinden sonra ifadesi alınan Ömer, Yekta'dan şüphelenmeye başladı. Emniyet çıkışı pusuya yatan Ömer, Yekta ve Ceylin'in işbirliği içinde olduğunu gözleriyle gördü. Telefonda birisiyle konuşan Ömer, durumu anlattı ve yardımını istedi.

Bu sırada Serdar'ın abisi olan ve kendini Eyüp olarak etrafa tanıtan Gökhan'ın asıl kimliği ortaya çıktı. Gökhan ise Ömer'den para alamayınca Ilgaz'ın evine tarihi eseri yerleştirme emrini ve Ilgaz'ın imzasını taklit ederken çektiği videoları Ömer'e gönderip tehdit etti.

Haberin Devamı

YEKTA, CEYLİN'İN AVUKATI OLDU

Disiplin kurulundan gelen bir avukat Ceylin hakkında olan suçu başsavcıya açıkladı. Ceylin'i ifadeye çağıran başsavcı, Özge'nin öldürdüğü şahsı birlikte gömdüklerine dair olan suça ortaklık edip etmediğini sordu. Soruyu Ceylin değil, Yekta cevapladı. Ellerinde delil olup olmadığını soran Yekta, delil olmadığını görünce Ceylin'in böyle bir şey yapmayacağını söyledi.

GENÇLER YİNE BÜYÜK OYNUYOR

Parla'nın peşinde olan Eyüp'ü bulmak için plan yapan gençler, Parla'yı tek bırakıp Eyüp'ün peşine düşmesini sağladılar. Eyüp, Parla'yı kovalamaya başlayınca daha önce ayarladıkları mekana getirmeyi başardı. Eyüp'e arkadan otunla vuran Çınar, Eyüp'ün bayılmasını sağladı. Bu sırada Tuğçe, Eyüp'ün telefonunu alıp Ilgaz'ı kurtaracak görüntülere ulaştı.

Tuğçe, Parla, Merve telefonu duruşmaya yetiştirmeye çalışırken, Çınar baygın Eyüp'ün başında kalıp Eren'e haber verdi.

Eren geldiğinde Çınar'ı bulamayınca mekanda aramaya başladı. Eren yerde hareketsiz yatan Çınar'ı görünce nabzını kontrol etti.

Haberin Devamı

ILGAZ BERAAT EDİYOR

Mahkemede tam tutuksuz yargılama kararı alan Ilgaz'ı kızlar kurtardı. Mahkeme bitmeden Eyüp olarak bilinen Gökhan'ın telefonunu yetiştiren kızlar hakime delil olarak sundu. Hakim ise Ilgaz'ın beraatına karar verdi.

Özcan savcı ise mahkeme boyunca Ilgaz ile uğraştığı gözlerden kaçmadı. Hakim, Özcan'a soruşturma açacağını bildirdi.

YARGI 60. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.