Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı'da düğümler çözülüyor! Son bölümde neler oldu?

Yargı'da düğümler çözülüyor! Son bölümde neler oldu?

Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Ilgaz) paylaştığı, Kanal D’nin sevilen dizisi Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Tansiyonun giderek yükseldiği, pazar akşamlarına damga vuran dizi; düğümlerin çözülmeye başladığı bu heyecan dolu bölümüyle de izleyenleri şaşırtmaya devam etti.

Yargı'da düğümler çözülüyor! Son bölümde neler oldu?

Ceylin ailesinin yalanlarını gün yüzüne çıkarırken Ilgaz ise Tuğçe'nin, Parla'nın, Çınar'ın ve Merve'nin Serdar cinayetiyle alakasını çözmeye çalışıyor.Ceylin ailesinin yalanlarını gün yüzüne çıkarırken Ilgaz ise Tuğçe'nin, Parla'nın, Çınar'ın ve Merve'nin Serdar cinayetiyle alakasını çözmeye çalışıyor.

CEYLİN AİLESİNİ TEHDİT EDİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Aylin'i takip eden Ceylin eczaneden aldığı hastane malzemelerini öğrenince daha da işkillendi. Aylin eve geldikten sonra Osman'ın yattığı odaya ansızın giren Ceylin ailesinden doğruları öğrenmeye çalıştı. Kimse ne olup bittiğini anlatmayınca Ceylin ailesini şikayet etmekle tehdit etti. Osman ise hem kendini hem de Aylin'in ailesini kurtarmak için Çetin'in adını verdi.


Odadan çıkan Ceylin ailesi ile olup biteni konuşmaya çalıştı. Ailesinin yalan söylediğini anlayan Ceylin Ilgaz'ı aradı. Ceylin'in Ilgaz'ı araması bütün ailenin telaşlanmasına neden oldu.Ilgaz telefonu açmayınca Ceylin'in ailesi Ceylin'i ikna etmek için elinden geleni yaptı.

Haberin Devamı


ILGAZ SERDAR CİNAYETİNİN KATİLİNE İNANMIYOR

'Serdar'ı ben öldürdüm' diyerek teslim olan adamın doğru ifade vermediğini fark eden Ilgaz adamı tekrar sorguya aldı. Serdar'ın ölü bulunduğu çöplüğe zanlıyı götürerek olay yerini canlandırmasını istedi. Serdar'ın ölü bulunduğu çöplük yerine farklı bir çöplüğe götürdüler ve adam Serdar'ı attığı yeri gösterince yalan söylediği daha da ortaya çıktı.


YEKTA YİNE İŞ BAŞINDA

Geçen bölümde Yekta'nın şoförü Özgür Çınar'ın yanına giderek Serdar'ın saat kaçta nerede olacağını söyledi. Çınar'ı tek gitmemesi için uyaran Özgür, Çınar'a silah verdi. Şimdi silahı isteyen Özgür Çınar'dan olumsuz cevap alınca olup biteni Yekta'ya anlattı. Bütün bunlar Yekta'nın planı olduğu belli oldu.


DERYA VE CEYLİN'İN ARASI AÇILIYOR

Ceylin'in müvekkili Arda'nın yalan söylediğini anlayan Derya Arda'yı tekrar ifadeye çağırdı. Arda'nın yalan söylediğini anlayınca gerçek delilleri tek tek ortaya koydu. Arda'nın yalan söylediğini bile bile Arda'yı savunmasına sinirlenen Ceylin'e Derya bir hayli tavırlı davrandı.
Derya ve Ceylin'in arasına giren Pars, Arda'nın planlı cinayet işlemiş olduğundan şüphelendiklerini dile getirince Ceylin daha da agresifleşti.

Haberin Devamı

ILGAZ GÜL ANNENİN YALANINI YAKALADI


Metin oğlu Ilgaz'ın yanına uğradı. Yeni kiracılarının oğlunu hastaneye götürdüğünde annesine ablası denilmesi dikkatini çekti. Görkem'in annesinin kim olduğunu araştırmasını istedi. Muhabbetin sonunda Metin "Gül hanımlara hediye alacaktım. Yemeğe gideceğimiz gün uğradım bir şey lazım mı diye sormak için ama evde yoklardı" dedi. Ilgaz "Evdelerdi, sen erken gittin herhalde" deyince Metin "Hayır 4 gibi uğradım" dedi. Ilgaz ise ifadelerinde o saatlerde evde yemek yaptıklarını söylemişlerdi deyim şüphelenmeye başladı.

SUÇLULAR TEKRAR TOPLANDI

Ceylin'in Osman'ı görmesinden sonra Gül ve Aylin iyice tedirgin oldu. Merdan'ı arayıp eve çağırdılar. Suça ortak olan herkesi toplayan Merdan ağız birliğinin öneminden bahsetti. Tuğçe Merve'ye ulaşamadıklarını söyleyince Merdan bir an önce bulmalarını söyledi.

Haberin Devamı


CEYLİN DELİL PEŞİNDE

Arda'nın eşinin nerede olduğunu bulmaya çalışan Ceylin önce Arda'nın eşinin annesinin evine gitti. Ölmeden önce kızıyla ne zaman görüştüğünü sordu. En son gittiği kafeyi öğrenen Ceylin soluğu kafede aldı. Yetkililere Sevinç'in fotoğrafını gösterip bilgi alan Ceylin çıkarken Derya savcıya yakalandı. Derya savcı Ceylin'i arayıp akşam kendi evine çağırdı. Derya'nın evine giden Ceylin Derya'nın sert tepkisini evinde de gördü. Ceylin'in tehdit eden Derya "Bak Ceylin, benim ile çalışıyorsan her şeyi kuralına göre yapacaksın. Belli ki Ilgaz seni dosyalarda eş durumundan ayırmış ama ben yapmam" dedi. Bunu duyan Ceylin sinirlenerek "Bildiğiniz aksine Ilgaz beni hiç ayırmadı, aksine çok çektirdi. O yüzden ben korkmam. Elinizden geleni yapın" diyerek evi terk etti.

EREN TUĞÇE'NİN AĞZINI ARIYOR

Serdar cinayetinde ifade veren Tuğçe ve arkadaşları 2 gibi Gül'ün evine gittiklerini söylemişti. Metin'in saat 4 gibi Gül'ün evine gittiğini ve evde olmadıklarını söyleyince Eren ve Ilgaz kuşkulanmaya başladı. Eren ise evde olup olmadıklarından emin olmak için Tuğçe'nin ağzını aradı.

Haberin Devamı


Tuğçe'nin yanından ayrılan Eren durumu telefonla Ilgaz'a anlattı. Ilgaz'ın şüphesi devam edince Merve'yi de ifadeye çağırmalarını istedi.


DERYA PARS İLE DERTLEŞİYOR

Derya ile Ceylin'in arasında yaşanan gerginlikten sonra Derya Pars ile dertleşmeye başladı. Ceylin'i çok sevdiğini söyleyen Derya en ufak hatasında da baroya şikayet edeceğini söyledi. Pars ise Derya'yı sakinleştirmek için elinden geleni yaptı.

ILGAZ CEYLİN İLE YAŞADIĞI HİÇBİR ŞEYİ UNUTMUYOR


Derya'nın yanından gelen Ceylin kendi eve atar, atmaz duşa girdi. Duştan çıkınca Ilgaz Ceylin'e aşk ile yaklaştı. Ceylin'e sarılan Ilgaz "Tam tarihi hatırlamıyorum ama geçen yıl bu zamanlar ilk defa seni öpmüştüm" dedi. Böyle detayları hatırlayamadığını söyleyen Ceylin Ilgaz'a dönüp "Ben seni hak edecek ne yaptım?" dedi.

PARS VE DERYA'NIN ZOR ANI

Sabah saatlerinde adliye muhabirlerinin soru yağmuruna tutulan Derya ve Pars ne olduğunu anlayamadı. Muhabirlerden birisi "Hakkınızda çıkan aşk haberleri doğru mu" deyince Pars sinirlendi ve hızlıca kendi odalarına gittiler. Pars'a moral vermek için yanına giden Ilgaz ve Eren neler olup bittiğini sordu. Derya'nın düzenin bozulmaması için tahinini isteyeceğini söyleyen Pars hem üzgün hem de sinirliydi. Ilgaz ise tek çözümün bul olmadığını söyleyip "Sen iyice bir düşün istersen" dedi.


EREN MERVE'Yİ BULUYOR

Sabah saatlerinde Merve'ye ulaşan Eren, Merve'yi adliyeye sorgu için getirdi. Korkusu yüzüne vuran Merve Ilgaz'ın kapısında beklerken Yekta ile karşılaştı. Laf atan Yekta'ya sizinle konuşmak istemiyorum dedi ve yanından ayrıldı. Merve'yi ifadeye alan Ilgaz, Merve'nin ifadesiyle diğer gençlerin ifadesi uyuşmayınca emniyetten telefon kayıtlarını istedi. Telefon kayıtları gelince gençlerin ifadesinin yalan olduğu ortaya çıktı. Eren ve Ilgaz hemen olay yerine gitti.

CEYLİN ÇETİN'E ULAŞIYOR

Osman'ın anlattığı hikayeye inanıp Çetin'in peşine düşen Ceylin, üstün zekasını kullanarak Çetin'e ulaşıyor. Çetin'e gerçekleri soran Ceylin Osman'ın yalanlarını ortaya çıkardı.


ILGAZ BÜYÜK BİR DELİL BULDU

Gençlerin telefon sinyalinin geldiği yere giden Ilgaz ve Eren mekanda inceleme yaptı. Ilgaz detaylı bir şekilde inceleme yaptıktan sonra duvardaki taze sıva dikkatini çekti. Sıvayı anahtar ile kazıyan Ilgaz kurşun deliğini görünce Eren'den olayı yeri inceleme talep etti.


Yargı'nın 45. bölümünde yaşananlar 'Ilgaz ile Ceylin'in arasına sır mı girecek?' sorusunu akıllara getirdi. Yargı 45. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!