Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 84. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yalancı Bahar 84. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yalancı Bahar reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yalancı Bahar son yayınlanan 84. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları ile beraber haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 84. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında Hint rüzgarı estirmeye devam ediyor. 84. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar yoluna dolu dizgin devam ediyor. Yalancı Bahar son yayınlanan 84. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 84. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 84. BÖLÜM ÖZETİ

MAHKUMLAR RK’YI DÖVÜYOR

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen dizisi Yalancı Bahar’da bugün, Dava avukatının RK’yı köşeuye sıkıştırmasının ardından duruşma RK aleyhine sonuçlanmıştır. Tutulduğu nezarethaneden bölge mahkemesine sevk edilen RK burada Sultan’ın adamları tarafından dövülerek hastanelik edilir. RK’nın hayatından endişe eden Madhubala artık Sultan’ın ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha anlamıştır.

Sultan’ın hayatta olduğunu öğrenen Madhubala, Sultan’ı polislere teslim edip RK’yı hapishaneden çıkaracak bir plan yapar. RK’nın yokluğunda Madhubala’ya yakın olabilmek için her fırsatı değerlendiren Sultan ise ona sahip olabilmek için herşeyi göze adlığını, gerekirse RK’yı öldürebileceğini söyler. Patıl’ın mahkemede dava avukatına karşı kendisini savunamadığını düşünen RK onun yerine yeni bir avukat tutmaya karar verir.

Haberin Devamı

Yeni avukatın ilk talebi ise davayı zayıflattığı için ondan Madhubala ile görüşmemesini istemesi olur. Gözaltı kararı tutukluluğa dönüşünce RK nezarethaneden hapishaneye sevk edilir. Burada diğer mahkûmlar RK’nın etrafına toplanarak sürekli onu rahatsız ederler. Çıkan kavgada RK ağır bir şekilde yaralanır ve hastaneye sevk edilir. Madhubala bu olayın arkasında Sultan olduğunu öğrenince onun ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha anlar.

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 20.50’de Kanal 7’de...

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.
Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.
Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı