Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 65. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yalancı Bahar 65. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında Hint rüzgarları estirmeye devam ediyor. Yalancı Bahar izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. 65. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 65. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yalancı Bahar reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 65. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Yalancı Bahar son yayınlanan 65. yeni bölüm fragmanı ve detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 65. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 65. BÖLÜM ÖZETİ

Madhubala ve RK’nın arasını bozmak için her defasında elinden geleni yapan Deepali, Radha’dan sonra şimdi de Sultan’ı kullanmaya karar vermiştir. Kendisi ile eskisi kadar samimi olmadığını söyleyerek Madhubala’ya sitem eden Radha ise küs tavırlarını sürdürmektedir. Kahvaltıda RK’nın sette bir kıyafet balosu düzenleneceğini söylemesi üzerine Deepali, Radha ve Madhubala kıyafet almak için alışverişe çıkarlar. O sırada Aryan ile birlikte gezmeye çıkan Sultan, Madhubala’yı görür ve konuşmak için onun yanına gider.

İkilinin konuşmalarına şahit olan Deepali ise hemen Radha’yı çağırır. Radha gelene kadar Sultan oradan ayrılmıştır ancak b planını devreye sokan Deepali bu defa elindeki parti davetiyesini Skander aracılığı ile Sultan’a gönderir ve Madhubala’nın kendisinden mutlaka bu partiye katılmasını istediğini söyler. Parti akşamı gelip çattığında hangi sürpriz gelişme yaşanacak?

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Haberin Devamı

Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi

Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,

Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014

Senaryo: Tür: Romantik, dram

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon