Gazete Vatan Logo
Magazin Ve açıklama geldi! Boşanıyorlar mı?

Ve açıklama geldi! Boşanıyorlar mı?

2015'te Adile Sultan Yalısı'nda yaptıkları düğünle dünya evine giren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinin, ayrılma kararı verdikleri iddia edildi.

Ve açıklama geldi! Boşanıyorlar mı?

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden üzücü haber geldi. Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı söylenen ve zaman zaman yaptıkları kavgalarla magazin kulislerinde de konuşulan çiftten Murat Dalkılıç’ın evi terk ettiği söylendi.

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Duymayan Kalmasın' programında masaya yatırılan ayrılık haberinin ardında kıskançlığın yattığı söyleniyor.

"EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

Çiftten Murat Dalkılıç'ın ayrılık kararı aldıktan sonra çevresindeki arkadaşlarına ''Evlilik bana göre değil'' şeklinde konuştuğu da iddia edildi.

AYRILIK İDDİALARINA YANIT!

Çiftin menajeri Mert Siliv yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı. Siliv şunları söyledi:

"Çok mutlular, evliliklerinde hiçbir sorun yok. Hatta daha iki gün önce Fatih Ürek sosyal medya hesabından Merve ve Murat ile fotoğrafını paylaştı. Bu dedikoduları kim nasıl uyduruyor anlamış değiliz. Murat şu an evinde uyuyor daha ulaşamadım. Merve ise dizi setinde. Her şey yolunda"

Haberin Devamı