Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlüler 2005'i böyle karşıladı

Ünlüler 2005'i böyle karşıladı

Mehmet Aslantuğ - Arzum Onan çifti 5 yaşındaki oğulları Can'la birlikte Nişantaşı sokaklarındaydı. Saat 24:00'e kadar sokaklarda eğlenen çift, oğullarının uykusu gelince geceyarısından sonra eve döndüler

Köfte dudaklar Günay'ı fulledi
Günay Restoran'da sahne alan Nazan Öncel mekanı tıka basa doldurdu. Kişi başı 400 milyon lira olan restoranda sabahın ilk ışıklarına kadan şarkı söyleyen Öncel'in bir hayli kilo aldığı da dikkat çekti.

Yılın ilk öpücüğü
Pınar Altuğ ile sevgilisi Tony Teodorakis de yeni yılın ilk dakikalarını Nişantaşı sokaklarında kutlayan isimlerden. Tony, saat 24:00'ı gösterdiğinde sevgilisinin yanağına bir şans öpücüğü kondurmayı ihmal etmedi.

'Savaşsız bir sene olsun!'
Günay Restoran'a Nazan Öncel'i dinlemeye gideceği söylenen Tarkan tercihini Maslak Venue'den yana kullandı. Sevgilisi Bilge Öztürk'le birlikte eğlenen megastar savaşsız bir yıl diledi.

Bıngıl bıngıl
İbrahim Tatlıses'le girdiği söz düellosuyla 2004'e damgasını vuran Asena Garden Makara'da sahne aldı. Müşterilerin "İbo'yla aranız nasıl?" sorusu üzerine oryantal "Seviyorum diyen ama sevdiğini terkeden biriyle işim olamaz" diyerek türkücüye gönderme yaptı. Asena'nın fazla kilolarından bir türlü kurtulamadığı gözden kaçmadı.

İlaçla ayakta
Aydın, Karafaki Türk'te çalışarak girdi 2005'e. Grip olan şarkıcı ilaçlarla ayaktaydı. Onu izleyenler kişi başı 75 milyon ödedi.

Yeni yılda evleniyorlar
Sunucu Özlem Yıldız, yılbaşı gecesi yeni sevgilisi armatör Sinan Serter ile Hilton Oteli'nde Kenan Doğulu'yu izledi. Sarmaş dolaş eğlenen iki sevgili müjdeyi de verdi: "Yeni yılda evleniyoruz."

Saçını 6 saatte yaptırdı
Of Of diyerek geçen yıla damgasını vuran Gülsen 38 derece ateşi olmasına rağmen Keops Bar'da program yaptı. Değişik bir saç modeli yaptıran Gülsen 6 saatini kuaförde geçirmiş. Onu izleyenler kişi başına 250 milyon lira ödemiş.

2005 barıştırdı
Yeni yılı Kıbrıs Roks Otel'de karşılayan Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan sahnede barıştı. Birbirleriyle uzun süredir dargın olan iki dost, küskünlüğe son noktayı koydular. Gecenin sürprizi ise yeni yılın ilk dakikalarında Erbil'in sevgilisi Tuğba Coşkun ve Sayan'ın eşi Gökhan Şükür'ün sahneye çıkıp ikiliyle birlikte şarkı söylemesiydi.

Kadro değişti
Ebru Akel sevgilisi Can Ateş, Ebru Şallı ve Harun Tan, çifti People'da yılbaşını kutladı. Her gece gezmesine İbrahim Kutluay ve Demer Şener'le çıkan Şallı-Tan çifti "Bu yıl onlarsız çıktık. İbo ve Demet Amerika'da yoksa daha kalabalık bir grup olacaktık" diye konuştu.

Sosyete Park Şamdan'daydı
Sosyetenin buluşma noktası Park Şamdan'dı. Mustafa-Caroline Koç'un yanı sıra cemiyet hayatını önde gelen isimlerinden Cefi-Yasemin-Lara Kamhi, Alinur Velidedeoğlu-Kate Wolters, Tezcan-Mihinur Yaramancı da 2005'e Şamdan'da girdi.

Yılbaşı rezilliğinden şikayetçiyim
Nişantaşı'nda organizatör Erkan Özerman'ın oturduğu apartmanda yapılan partiye katılmak isteyen bir grup alkollü genç kapı camını kırdı. Polisin gelmesiyle gençler dağıldı. Özerman "Yılbaşında evimizde oturamaz olduk. Nişantaşı'nda yaşanan bu rezilliği devletin en üst makamına kadar şikayet edeceğim" dedi.

Sabaha kadar dans
Serdar Ortaç da La Scala Bar'da program yaparak girdi yeni yıla. Sabahın ilk ışıklarına kadar sahneden inmeyen Ortaç'ı izleyenler kişi başı 150 milyon lira ödedi.

Sitenizin sanatçısı!
Seda Üren yılbaşında Maltepe 9 palmiye sitesinde sahne aldı. Üren'in, sitenin yönetim kurulu başkanı işadamı Yaşar Köse'yle samimiyeti gözden kaçmadı.

Haberin Devamı