Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım

Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım

Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel, ressam ve seramik sanatçısı Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasını değerlendirdi.

Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım

koyun haberi videosuBu yıl 3'üncüsü düzenlenen Vizyoner Markalar Defilesi İzmir Ege Palas Otel'de gerçekleşti. Defilelerde Demet Şener, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Ece Gürsel ve Wilma Elles podyuma çıktı. Ünlü mankenler, defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasına Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel'den tepki geldi.

"ÇOK TALİHSİZ SÖZLER"

Demet Şener: Çok talihsiz bir açıklama. Kadınlar üzerinden bu kadar can acıtıcı söylemler yapılmasını kınıyorum. Ne doğuran kadınlar var doğru düzgün annelik yapmıyorlar. Ne anne olmayan kadınlar var. Bir kediye, bir köpeğe, bir canlıya sevgisini veriyor ya da bir çocuğu evlat ediniyor.

"BİRİNİN YARIM KALDIP KALMADIĞI BAŞKASINI İLGİLENDİRMEZ"

Özge Ulusoy: Cehalet desem cahil biri olmadığını biliyorum. Birinin yarım kalıp kalmadığı başka birini ilgilendirmez.

"BU AÇIKLAMADAN UTANDIM"

Ece Gürsel: Son derece talihsiz bir açıklama. Bir kadın olarak bu açıklamadan utandım. Çünkü benim iki tane yeğenim var biliyorsunuz ve yeri geliyor ben annelik yapıyorum, yeri geliyor anneannem annelik yapıyor. Yani çocuklar teyzeyi bile anne belleyebiliyor. Çok talihsiz çok saçma bi açıklama.

Haberin Devamı