Ece Gürsel

Ece Gürsel

Son dakika ece gürsel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ece gürsel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ece gürsel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Gürsel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece gürsel gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 ece gürsel haberi bulunmuştur. Tüm ece gürsel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Best Model of Turkey kazananları açıklandı!
Best Model of Turkey kazananları açıklandı! Toplam 40 modelin yarıştığı Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol 'En İyi Model' olarak yarışmada birinci oldular.
14.11.2023 Magazin
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel, ressam ve seramik sanatçısı Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasını değerlendirdi.
25.11.2022 Magazin
Burçe Gürsel ile Rıfat Sarıcaoğlu ilk kez görüntülendi! 'Görünen köy kılavuz istemez'
Burçe Gürsel ile Rıfat Sarıcaoğlu ilk kez görüntülendi! 'Görünen köy kılavuz istemez' Manken Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel, başkasıyla evli olan sevgilisi ve iki çocuğunun babası Rıfat Sarıcaoğlu ile önceki gün AVM'de ilk kez objektiflere takıldı.
26.02.2022 Magazin
Ece Gürsel'den "evlilik dışı çocuk" sorusuna net cevap!
Ece Gürsel'den "evlilik dışı çocuk" sorusuna net cevap! Ünlü manken ve şarkıcı Ece Gürsel, katıldığı YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aile yaşantısından bahseden ve özel hayatıyla ilgili dobra açıklamalar yapan Gürsel, "Evlilik dışı çocuk yapar mısın?" sorusuna çok net cevap verdi.
11.11.2021 Magazin
Ece Gürsel koronavirüse yakalanmıştı! 'Baş ağrım geçmiyor'
Ece Gürsel koronavirüse yakalanmıştı! 'Baş ağrım geçmiyor' Koronavirüsle mücadelesinde dördüncü günü geride bırakan 38 yaşındaki model Ece Gürsel, sosyal medya üzerinden sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
27.03.2021 Magazin
Ece Gürsel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu...
Ece Gürsel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu... Ünlü model ve şarkıcı Ece Gürsel, koronavirüse yakalandı. Gürsel, sosyal medya hesabından, “Bir yıl direndik ama koronavirüs buyurdu geldi bana" açıklamasında bulundu.
24.03.2021 Magazin
Ece Gürsel'i kimse evliliğe ikna edememiş!
Ece Gürsel'i kimse evliliğe ikna edememiş! Şimdiye kadar hiç nikah masasına oturmayan manken ve şarkıcı Ece Gürsel, bunun nedenini açıkladı.
4.02.2021 Magazin
Ece Gürsel'den flaş Burçe Gürsel açıklaması! 'Ablamın bu ilişkisi...'
Ece Gürsel'den flaş Burçe Gürsel açıklaması! 'Ablamın bu ilişkisi...' Manken Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel, başka biriyle evli olan sevgilisi ve iki çocuğun babası Rıfat Sarıcaoğlu ile ilgili, "Ayrı yaşadık, çocuklarımız oldu" demişti. Ece Gürsel, ablasının bu sözleri üzerine bir açıklama yaptı.
23.01.2021 Magazin
Sperm çaldığı iddia edilmişti! 'İsteyerek...'
Sperm çaldığı iddia edilmişti! 'İsteyerek...' Bir dönem birlikte olduğu ve 2 çocuğunun babası olan Rifat Sarıcaoğlu’nun açıklamalarının ardından Burçe Gürsel suskunluğunu bozdu
19.10.2020 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'nun mayosu olay oldu
Gülşah Saraçoğlu'nun mayosu olay oldu Modacı Gülşah Saraçoğlu iddialı mayosuyla takipçilerini ikiye böldü. Beğenenlerin yanı sıra “Hiç giymeseydin", "Üstüne para verseler giymem” yorumlarını yapanlar da oldu.
20.07.2020 Magazin
'Sevişme ve öpüşme sahnelerini yapamam'
'Sevişme ve öpüşme sahnelerini yapamam' Manken ve oyuncu Ece Gürsel, "Oyunculukta her sahneye açık mısınız? Var mı kurallarınız?" sorusunu cevapladı.
25.02.2020 Magazin
Broadway’de uzun yıllar sahnelenen oyun İstanbul'da!
Broadway’de uzun yıllar sahnelenen oyun İstanbul'da! “Hangisi Karısı” adlı oyun Can Törtop’un yönetmenliğinde ve ünlü oyuncu kadrosuyla İstanbul sahnelerine çıkıyor.
27.12.2019 Kültür Sanat
Ece Gürsel ölümden döndü!
Ece Gürsel ölümden döndü! Manken Ece Gürsel, önceki gece hız yapan bir sürücü yüzünden aracıyla takla atmaktan son anda kurtuldu.
25.03.2019 Magazin
Ece Gürsel: İhanete uğradım ve yakaladım
Ece Gürsel: İhanete uğradım ve yakaladım Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına ünlü şarkıcı ve manken Ece Gürsel konuk oldu.
7.02.2019 Magazin
Ünlü mankeni içeri almadılar
Ünlü mankeni içeri almadılar Sevgilisi Akın Akbaş'la önceki gece eğlenmek için Bebek Lucca’ya gelen manken Ece Gürsel, kapıdan içeriye alınmayınca şoke oldu.
29.11.2018 Magazin
Ece Gürsel oyuncu oldu
Ece Gürsel oyuncu oldu Manken Ece Gürsel, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi
23.11.2018 Magazin
Gece şıklığı
Gece şıklığı Aila Restoran, yepyeni bir eğlence konseptiyle sezonu açtı.
16.10.2018 Magazin
Basket çalıştırıyor
Basket çalıştırıyor Basketbol antrenörlüğü yapan manken Ece Gürsel, Zekeriyaköy’deki Cheers’deydi.
29.09.2018 Magazin
Rüzgar uçurdu
Rüzgar uçurdu Ece Gürsel, Nişantaşı’nda mini elbisesiyle çıktığı alışveriş turunda rüzgarın azizliğine uğradı.
10.09.2018 Magazin
Anadolu  rock  söylüyorum
Anadolu rock söylüyorum Ece Gürsel, geçtiğimiz gün İstinyePark’da görüntülendi.
14.07.2018 Magazin
Ece Gürsel'den cesur poz
Ece Gürsel'den cesur poz Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile cesaretini konuşturdu.
11.07.2018 Magazin
Mankenden  oyuncu oluyor
Mankenden oyuncu oluyor Ece Gürsel, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Gürsel, “Yakında çocuklarla ilgili bir projem var.
17.05.2018 Magazin
Neden görmeyeyim kör müyüm?
Neden görmeyeyim kör müyüm? Magazinci.com önceki gün ödül töreni ile 18’inci yılını kutladı. Geceye küs olan Hande Yener ve Sinan Akçil’in karşılaşması damga vurdu. Yener, “Sinan’ı neden görmeyeyim, kör müyüm?” derken, Akçıl “Hande’yi görmedim” dedi
2.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Gürsel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece gürsel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.