Gazete Vatan Logo

Yalı Çapkını 24. bölüm tek parça izle! 17 Mart Yalı Çapkını son bölüm full izle

Yalı Çapkını 24. bölümü izlemek isteyenlerin bu akşam ekran başına geçiyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in yaptığı ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan'ın oynadığı Yalı Çapkını son bölümde Ferit ve Gülgün, Zerrin'in istekleri konusunda tedirgin oluyor. Seyran'ın Ferit'le arayı düzeltme çabasının damga vuracağı Yalı Çapkını 24. bölüm'de neler olacak?

Yalı Çapkını 24. bölüm tek parça izle! 17 Mart Yalı Çapkını son bölüm full izle

STAR TV'de Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Halis Ağa'nın her hafta yemek masasında birini fırçaladığı, Ferit'in bitmek bilmez çapkınlıkları ve Seyran ile Pelin'in mücadelesinin dikkatle izlendiği Yalı Çapkını'nda son olarak Pelin'in annesi Zerrin de dahil olunca işler iyice çıkmaza girdi.

Pelin'in annesi Zerrin'in Korhan'ların konağını ziyaret etmesi sonrası Seyran da yüzüğüğ Ferit'in avucuna bıraktı.

YALI ÇAPKINI 24. BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını son bölümde; Asuman ve Fuat evlatlık alma konusunu Orhan, Gülgün ve İfakat'e açar ancak beklemedikleri bir cevap alırlar. Seyran, Ferit'le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir. Ferit ve Gülgün; Zerrin'in talepleri karşısında hem şaşırır hem de tedirgin olurlar.

Zerrin'le ilgili Pelin'e hesap soran Ferit ise Pelin'den ummadığı bir tepki görür. Evdeki ve işyerindeki baskıdan bunalan Orhan'ın yardımına beklemediği biri koşar. Kazım Ağa ise Korhanların şirketindeki yeni düzenine alışmaya başlar.

Haberin Devamı