Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya'nın yer aldığı Yalı Çapkını 2. sezon başlıyor. 15 Eylül 2023 Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak Yalı Çapkını'nda Kaya ve Nükhet de ilk kez görülecek. Ferit ve Seyran düğünüyle başlayacak hikaye. İşte Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki...
15.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 26. bölüm full izle! 31 Mart Yalı Çapkını Star Tv canlı yayın
Yalı Çapkını 26. bölüm full izle! 31 Mart Yalı Çapkını Star Tv canlı yayın Yalı Çapkını 26. bölümüyle ekrana geliyor. 31 Mart Star TV canlı yayını izlemek isteyenler dizinin yeni bölümü için ekran başına geçti. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerinde olduğu dizinin son bölümünde Ferit Seyran'ı tokatlıyor. Pelin'in annesi Zerrin'i de tehdit eden Ferif ile Seyran arasında neler olacak?
31.03.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 24. bölüm tek parça izle! 17 Mart Yalı Çapkını son bölüm full izle
Yalı Çapkını 24. bölüm tek parça izle! 17 Mart Yalı Çapkını son bölüm full izle Yalı Çapkını 24. bölümü izlemek isteyenlerin bu akşam ekran başına geçiyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in yaptığı ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan'ın oynadığı Yalı Çapkını son bölümde Ferit ve Gülgün, Zerrin'in istekleri konusunda tedirgin oluyor. Seyran'ın Ferit'le arayı düzeltme çabasının damga vuracağı Yalı Çapkını 24. bölüm'de neler olacak?
17.03.2023 Televizyon