Gazete Vatan Logo

Survivor dün kim elendi 7 Haziran, Survivor’da adadan kim gitti? 7 Haziran 2022 SMS oy sıralaması ve elenen isim!

Survivor dün kim elendi, Survivor'da kim gitti? TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde bir kişi adaya veda etti. Peki, dün akşam Survivor'da kim gitti, kim elendi?

Survivor dün kim elendi 7 Haziran, Survivor’da adadan kim gitti? 7 Haziran 2022 SMS oy sıralaması ve elenen isim!

Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşamdı. Survivor'da elemeye kalan Anıl, Hikmet, Evrim ve Nisa arasında biri kişi en az SMS oyu alarak adaya veda etti. Peki, Survivor dün akşam kim elendi,

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ, ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor All Star yarışmasında ilk dokunulmazlığı gönüllüler kaybetti ve Hikmet'i aday eleme adayı olarak gösterdi. İkinci eleme adayı ise ünlülerden Evrim oldu. Üçüncü eleme adayı ise Nisa Bölükbaşı seçildi. Survivor son bölümde ise elemeye kalan yarışmacı Anıl oldu.

Survivor'da elemeye kalan Anıl, Hikmet, Evrim ve Nisa arasında SMS oylaması yapıldı. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, izleyicilerden en düşük SMS'i alarak yarışmaya veda eden ismin Evrim Keklik olduğunu açıkladı.

Evrim, veda konuşmasında "Çok güzel 5 ay geçirdim, iyi ki buraya geldim. Gönül ister şampiyon olmak ama elimden geleni yaptım. Buradaki kitabımı, hayatımı kapattım. Burada yaşananlar burada kaldı ve ülkeme döneceğim. Burada elimden geleni yaptım ama bana yapılanlar nedeniyle bu kadar kaldım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı