Gazete Vatan Logo

MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı?

MasterChef Serpilay dükkanı nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ana kadro yarışmalarının bittiği lezzet yarışmacı MasterChef All Star'da dikkat çeken Serpilay Salkım'ın dükkanı merak konusu oldu. 1997 yılında İzmir'de doğan başarılı yarışmacı etkileyici tabakların yanısıra hamur işlerinde de başarılı olduğunu dile getirdi. Peki MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında?

MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı?

Serpilay Salkım, MasterChef All Star'ın en dikkat çeken isimlerinden. Kısa sürede ilgi toplayan yarışmacının bir de dükkanı bulunuyor. İzmirli olan Serpilay Salkım, aşçılık mesleğine olan ilgisini annesinden alıyor.

MASTERCHEF SERPİLAY DÜKKANI NEREDE?

Profesyonel mutfak kariyerine İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi mezuniyetiyle başlayan Serpilay Salkım, Hem okuyup hem çalışan Salkım, eğitimini tamamladıktan sonra Urla’da bir şef restoranında pastane şefi olarak görev yaptı.

Serpilay Salkım'ın dükkanı İzmir Alsancak'tadır. Fırın ve pastane olarak işletmeciliğini yapan MasterChef All Star Serpilay, yarışmanın da favorilerinden gösterileiyor.