Gazete Vatan Logo

Masterchef kim elendi? 21 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim!

MasterChef kim elendi, kim gitti? TV8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye’de bu hafta da heyecan doruktaydı. MasterChef'te dün akşam yarışma formatı gereği bir yarışmacı daha hayallerine veda etti. Peki, 21 Kasım MasterChef kim elendi?

Masterchef kim elendi? 21 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim!

MasterChef kim elendi? MasterChef 2021'de kırmızı ve mavi takımlar arasından altı farklı isim eleme potasına girmişti. Pazar akşamı eleme adayları mantar ürünüyle yaratıcı tabak çıkarmak için mücadele etti. Azize, Pelin ve Safanur son üçe kalarak yeniden tezgah başına geçti ve Mehmet Şef'in imza tabağı olan Creme Fontana ile yarışmada kalmak için performans sergiledi.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te eleme potasında yarışmacılar mantar ana ürünü ile tabaklarını çıkardı ve Tahsin, Sergen ile Hasan potadan son anda kurtuldu. Azize, Pelin ve Safanur ise Mehmet Şef'in imza tabağı olan Creme Fontana ile yarışmada kalmak için yarıştılar. Pelin, tabağı en başarılı yapan isim olarak potadan çıktı. Azize ile Safanur son ikiye kaldılar. Bu isimlerden Azize yarışmadan tekrar elenerek MasterChef olma hayallerine veda etti.

Somer Şef yaptığı açıklamada, "Azize hayat her zaman bize ikinci şansı vermiyor. Sen şanslı insanlardan birisin, bu şansı aldın. Şansta bir yere kadar geliyor daha geçen hafta bu saatlerde sana veda ederken yine veda ediyoruz. İlk kez birine ikinci kez veda etmiş oluyoruz" dedi.

Haberin Devamı

AZİZE: HAYALİMİ KOVALAYAN İNSANLARDANIM

Azize, "Hikayesini yazan insanlardanım, hayalimi kovalayan insanlardanım. Gerçekten hayatım boyunca yaşayamayacağım şeyleri yaşattınız bana. Olmadı elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Şu anda yine gidiyorum" dedi.