Gazete Vatan Logo

Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak’ın nişanlısı Levent Dörter’in biyografisi!

Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir beraber olduğu müzisyen sevgilisi Levent Dörter ile nişanlandı. Yüzükleri Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses taktı. Peki, Dilan Çıtak’ın nişanlısı Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak’ın nişanlısı Levent Dörter’in biyografisi!

İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak ile beraberliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile 4 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Levent Dörter, hayatlarını birleştirme kararı aldı. Müzisyen ikilinin yüzüklerini Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses taktı.

Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli?

Levent Dörter, 18 Eylül 1980’de Ankara’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise hayatı Ankara’da geçti. Müzik hayatına, lise yıllarında babasının aldığı gitar ile şarkı söyleyerek başladı. Müziğe olan tutkusu sayesinde Üniversite yıllarında başlayan sahne serüveni profesyonel olarak 1996 yılından bu yana İstanbul'da sahne alması ile devam etti.

Dörter, 2011 yılında Aşka Saygımdan albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan şarkılar ile büyük ses getiren Levent Dörter Birçok sanatçı düet çalışmaları da gerçekleştirdi. İlk albümü itibari ile pop müziğinde en çok dinlenen sanatçılar arasına girdi. Sırasıyla Öpmek Lazım ve Hoşçakal gibi albümleri yayınlayan sanatçı, Bu albümlerde hit olan birçok şarkı yanı sıra 2015 yılında yayınladığı “HADİ" (Single) çalışması Türkiye’ de en çok dinlenen şarkı ve en çok izlenen klip ünvanlarını almayı başardı.

Haberin Devamı