Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye edildi? 945. bölüm Gelinim Mutfakta'da hangi gelin, neden diskalifiye edildi?

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın 945. bölüm fragmanını izleyenler diskalifiye şoku yaşandı. Fragmanda Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin diskalifiye bilgisini yarışmacılarla ve izleyicilerle paylaştı. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim diskalifiye edildi, neden diskalifiye edildi?

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye edildi? 945. bölüm Gelinim Mutfakta'da hangi gelin, neden diskalifiye edildi?

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye edildi? Sorusuna yanıt aranıyor. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'da 945. bölüm fragmanı yayınlandı, programın sunucusu Nursel Ergin’in diskalifiye bilgisi paylaştığı görülüyor.

GELİNİM MUTFAKTA KİM DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Gelinim Mutfakta'nın yayınlanan 945. bölüm fragmanında Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin diskalifiye haberini şu sözlerle izleyicilerle ve yarışmacılarla paylaştı:

Böyle önemli bir günde bu nasıl oldu bu nasıl yapılabilir hiçbir fikrim yok... Öyle bir olay yaşandı ki ağzımız açık kaldı, pes dedik... Başka bir şey duysam bu kadar şaşırmazdım... Bu sonuç doğrultusunda Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye edildiniz.

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin'in bu sözlerinin ardından Gelinim Mutfakta'da kim neden diskalifiye oldu merak konusu olsa da, sorusunun yanıtı yarın yayınlanacak yeni bölümle netleşecek.

2 HAZİRAN 2022 GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI, PUAN DURUMU NE?

2 Mayıs Perşembe günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan isim 18 puanla Aslıhan oldu.

Haberin Devamı

Damla: 6

Aslıhan: 18

Emel: 8

Senanur: 17