Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2022 puan durumu açıklandı mı, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta’da çeyreği kim aldı?

Gelinim Mutfakta 1 Şubat puan durumu ve Gelinim Mutfakta gün birincisi sorgulaması başladı. Gelinim Mutfakta 857. Bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen programda günün sonunda bir isim çeyrek altını alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2022 puan durumu ve diğer merak edilenler…

Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2022 puan durumu açıklandı mı, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta’da çeyreği kim aldı?

Gelinim Mutfakta 1 Şubat puan durumu ve gün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Şubat puan durumu açıklandı mı? 1 şubat gelinim mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? 

GELİNİM MUTFAKTA 1 ŞUBAT PUAN DURUMU

 

Damla: 13

Miyase: 16

Yasemin: 13

Yeşim: 14

 

1 ŞUBAT 2022 GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

1 Şubat Salı günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan isim Miyase oldu. Kurada Miyase ismi çıktı ve 16 puanla çeyrek altını kazandı.

1 ŞUBAT SALI GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM?

1 Şubat Salı günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak günün birincisi olan isim Miyase oldu. Kurada Miyase ismi çıktı ve 16 puanla gelinim mutfakta birincisi oldu.

 

 

GELİNİM MUTFAKTA 857. BÖLÜM

Yeşim, Damla'nın kaynanası Nuray Hanım'a iltifatlar yağdırırken, kendi kaynanası Beyhan Hanım'ı yerden yere vuruyor. Damla da, Beyhan Hanıma karşı sevgi dolu cümleler kurmaya başlıyor. Diğer gelinler ise, bu olanları şaşkınlıkla izliyor.

Haberin Devamı