Gazete Vatan Logo

Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor, konusu ne? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kim? Balkan Ninnisi fragmanı!

Televizyonlar yaz ekranı için hazırlıklarını tamamladı. Yeni diziler ekranlara merhaba diyecek. Balkan Ninnisi dizisi de bunlardan biri. TRT yaz sezonunda Balkan Ninnisi dizisini izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Erdal Özyağcılar’ın başrolünde olduğu dizide pek çok usta isim de yer alıyor. Peki, Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor, konusu ne? Balkan Ninnisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kim? Balkan Ninnisi fragmanı!

Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor, konusu ne? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kim? Balkan Ninnisi fragmanı!

Yaz ekranlarına yeni bir dizi merhaba diyor. Balkan Ninnisi dizisinde Türk ve Makedon aileler ile birbirlerini çok seven iki gencin yaşamlarından kesitler anlatacak. Balkan Ninnisi dizisinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk'ün yanı sıra pek çok usta isim de rol alacak. Peki, Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor, konusu ne? Balkan Ninnisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kim? Balkan Ninnisi fragmanı!

BALKAN NİNNİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Balkan Ninnisi dizisinin haziran ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

BALKAN NİNNİSİ KONUSU NE?

TRT 1 ekranlarına merhaba diyecek Balkan Ninnisi, Üsküp'te farklı milletlerden olan iki gencin sevdaları uğruna verdikleri mücadelenin hikayesini konu alıyor. Dizi, önceden hayatları kesişen ve tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirlerini çok seven iki gencin yaşamlarından kesitleri anlatacak. Dizinin müziklerini Alper Atakan yapacak.

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Balkan Ninnisi dizisi Üsküp'te çekiliyor.

Haberin Devamı

BALKAN NİNNİSİ OYUNCULARI

Balkan Ninnisi'nin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk'ün yanı sıra Suzan Akbelge, Can Kolukısa, Hakan Boyav, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Burak Rahman, Süleyman Kara, Emine Halil, Kaan Turgut ve Erman Saban rol alıyor.

BALKAN NİNNİSİ FRAGMANI!